Clickmania! concursul la care premiile chiar se dau!

Ultima actualizare:

De câteva zile, cotidianul Cancan ne tot "ameninţă" cu un megapremiu de un mi­lion de euro. Premiul dă bine pe hârtie sau în machetele publicitare, dar care nu va fi văzut în "carne şi oase".

De ce? Fiindcă probabilitatea de a fi câştigat e extrem, extrem de mică. De 125/1. Practic, sfidează limita câştigurilor imposibile! Mai întâi, trebuie să te numeri printre aşa-zişii câştigători de serie.

   Citeşte şi: Aşa te umpli de bani la Clickmania! Mă gândesc numai la Click mania ! Marii câştigători Clickmania!, fericiţi de Sărbători Clickmania! i-a îmbogăţit! «V-am luat un miliard şi jumătate!» «Cu banii de la Clickmania! mi-am aranjat familia»

Iar dintre aceştia, prin tragere la sorţi, va fi desemnat cel care, ulterior, va avea şansa de a se afla faţă-n faţă cu marele premiu. Pe care va trebui să-l extragă din­tr-un total de 125 de plicuri, dintr-o singură lovitură.

Anul trecut, tot cam pe vremea asta, Gazeta Sporturilor a pus în circulaţie acelaşi tip de joc (apropo', dacă cumva, printr-un miracol, marele premiu chiar se câştigă nu se va intra în posesia lui mai devreme de trei luni de la data extragerii!).

Marele premiu nu s-a câştigat în 2009. În 2010, Cancan reîncălzeşte aceeaşi supă! Una peste alta, decât să pierzi timpul şi să faci calcule sau să pierzi bani aiurea, dragă cititorule, mai bine treci pe Clickmania!

Noua sa ediţie, a opta la număr, te aşteaptă de vineri, 5 februarie, cu peste 2.600 de premii, numai în bani gheaţă. La noi, premiile chiar se dau. 100%! Ţi-o garantează adevăraţii inventatori şi promotori ai concursurilor cu premii în bani din presa din România! 

«Eu am luat 280.000 de euro cu Clickmania!»

Nicolae Ene, un profesor de 56 de ani din oraşul dâmboviţean Găeşti, a aflat pe pielea lui ce înseamnă să ai noroc la un concurs cu premii totale de un milion de euro.

În primăvara anului trecut , bărbatul a câştigat marele premiu de peste 280.000 de euro la extragerea finală Clickmania!.

„E cel mai tare concurs din România! Banii chiar se dau, iar cheia succesului e perseverenţa", le transmite norocosul câştigător cititorilor noştri.

„Eu citesc zilnic Click!, chiar şi atunci când nu sunt concursuri. Pentru noua ediţie Clickmania!, le transmit cititorilor ziarului să aibă speranţă şi perseverenţă pentru că doar aşa pot câştiga", ne-a mai spus profesorul de dans.

Nicolae Ene a intrat în posesia premiului la scurt timp după extragerea finală. Cea mai mare parte din cei peste 280.000 de euro a fost împărţită celor trei fete ale sale.

„Eu mi-am luat doar o maşină şi urmează să îmi fac o casă mică la ţară ca să mă duc la sfârşit de săptămână. Restul banilor i-am dat fetelor şi acum câştigă fiecare încă un salariu pe lună din dobândă", ne-a mai spus fericitul câştigător, care abia aşteaptă să-şi încerce norocul şi la ediţia a opta Clickmania!.

image
image
image
image
image
image
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net