Prăjitură cu caise - Butnaru Daniela

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Se freacă ouăle cu zahărul şi alternativ se adaugă ceşcuţa cu ulei şi cana cu lapte.

La urmă se pun cele 2 căni cu făină şi mirodenii după gust.

Se pune această compoziţie în tava de cuptor unsă şi tapetată şi apoi se aşează fructele uniform şi se dă la cuptorul preîncălzit pentru circca 35-40 de minute la foc potrivit.

Când este gata se scoate se lasă să se răcească şi se serveşte împreuna cu întreaga familie.

Poftă bună tuturor.

Mai citeşte:

Plăcintă Floarea Soarelui

Prăjitură cu mere şi glazură

Prăjitură cu iaurt şi piersici

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
naarden jpg
pedicuta istock jpg
baza jos jpg
test1 jpeg
Profesorul de genetică David Sinclair cunoscut drept „gurul de la Harvard” Foto David Sinclair
prysmian1 jpeg
Athos Salomé jpg
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net