Un hoț a fost alungat de un bătrân de 80 de ani. Victima a fost înjunghiată de şase ori

Ultima actualizare:

Bătrânul s-a fost trezit în noaptea de miercuri spre joi de lătratul câinilor. S-a uitat pe geam şi cum nu a văzut nimic suspect a deschis uşa casei să vadă ce se întâmplă. A văzut o siluetă ghemuită la intrare şi imediat a fost atacat.

Aproape 20 de minute s-a luptat bărbatul cu intrusul. S-a apărat de cuţit cu mâinile goale şi a reuşit să-i rupă tăişul. Apoi i-a smuls tâlharului cagula de pe faţă. Nu sunt însă singurele probe pe care victima le-a predat poliţiştilor.

 „Eram în cameră şi am auzit zgomot afară, am deschis puţin uşa să văd ce se întâmplă şi atunci a intrat peste mine. M-a înţepat cu un cuţit de mai multe ori şi m-a lovit şi cu o oală în cap. Avea şi ceva cagulă pe faţă, dar am reuşit să o smulg. L-am şi muşcat de un deget de am crezut că o să-l smulg. Apoi a fugit şi am reuşit şi eu să fac zgomot pe stradă”, a povestit de pe patul de spital victima.

Deşi fusese lovit cu pumnii şi înjunghiat de mai multe ori, bătrânul a reuşit să iasă în curte şi să ceară ajutor. Sosită într-un suflet la faţa locului, fiica bătrânului a încremenit în momentul în care şi-a văzut tatăl plin de sânge şi în agonie.

Aceasta a sunat la 112 și a cerut ajutor. Un echipaj SMURD l-a transportat de urgenţă pe bătrân la spital, unde se află în prezent.

Au deja suspecţi

Cu probele smulse cu forţă de victimă de la agresor, oamenii legii speră să pună mâna pe el foarte curând.„Criminaliştii au făcut cercetări la faţa locului, au fost ridicate şi mai multe probe, iar în acest moment avem deja un cerc de suspecţi în acest caz”, a precizat subcomisarul Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
dementa jpg
image png
americanca mutata in romania jpg
film wroclaw 1997 jpg
carte pixabay jpg
nicolae ceausescu facebook png
inundatii polonia jpg
Parlamentul Ungariei Budapesta shutterstock 286590863 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net