Foarte tare! Spargi tot și scapi de stres

Ultima actualizare:
Camera asta de-abia aşteaptă să o faci praf
Camera asta de-abia aşteaptă să o faci praf

Cine nu a simţit vreodată că vede negru în faţa ochilor, că vrea să spargă tot ce îi pică în mână şi vrea să bată pe toată lumea? Stresul e de vină. Psihologii ruşi au găsit soluţia perfectă pentru a scăpa de stres.

Aţi crezut că le-aţi văzut pe toate? În Moscova, s-a deschis recent “Casa furiei” pentru adulţii care vor să îşi descarce nervii spărgând obiecte. “Locul de joacă” este conceput pentru toţi „stresaţii, crizaţii şi istericii”, care se relaxează doar spărgând obiectele din jurul lor. Şi cum acasă nu e bine să dai frâu liber furiei pentru că vin vecinii şi “te bagă la casa de nebuni”, câţiva tineri ruşi au închiriat o casă părăsită de la marginea Moscovei şi au amenajat-o special pentru terapia prin furie. Pentru 140 de dolari (500 de lei) sau 450 de dolari (1.800 lei) oricine poate să îşi descarce nervii cu o bâtă de baseball sau orice armă, la alegere. “Ideea generală este foarte simplă: plăteşti ca să intri într-o cameră unde îţi porţi descărca nervii, în deplină siguranţă, făcând praf totul - spargi farfurii, distrugi televizoare sau rupi mobila”, a declarat co-fondatoarea, Irina Barinskaya (25 de ani). În plus, “stresaţii” primesc în contul sumei achitate şi un CD cu înregistrarea distrugerilor pe care le-au făcut. Întreaga distracţie durează până oboseşti, dar nu mai mult de o oră.  

Ultima fiţă: terapia prin violenţă

Există și alte locuri similare în lume unde oamenii își pot vărsa nervii în siguranță. Americanii au astfel de case încă de acum trei ani în Dallas, New York şi în L.A., iar prețurile pornesc de la 150 $ (600 de lei) pe oră. Chiar și vecinii noștri sârbi au deschis recent la Novi Sad (aproximativ 170 km de Timișoara) o astfel de “Casă a furiei”, unde clienții lor pot scăpa de nervi plătind numai 6 dolari (20 de lei) pe oră. 

Te-a călcat pe nervi mobila  bunicii... Fă-o zob!
Te-a călcat pe nervi mobila bunicii... Fă-o zob!

Ştiri proaste la televizor?  Fă-l să tacă pe veci!
Ştiri proaste la televizor? Fă-l să tacă pe veci!


    Ştiri proaste la televizor?  Fă-l să tacă pe veci!Foto: Guliver/Rexfeatures
Ştiri proaste la televizor? Fă-l să tacă pe veci!Foto: Guliver/Rexfeatures

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
guma mestecat istock jpg
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net