E ”gras și urât”, dar zeci de femei se bat să se culce cu el

Ultima actualizare:

    Ed ţine legătura  cu fiecare  dintre odraslefoto: Guliver / splashnews
Ed ţine legătura cu fiecare dintre odraslefoto: Guliver / splashnews

Este cel mai fertil om din lume! Supranumit “Făcătorul de copii”, Ed Houben din Amsterdam a devenit o celebritate pentru că a adus pe lume numărul record de 106 copii, scrie ziarul britanic “The Sun”.

Olandezul Ed Houben, în vârstă de 46 de ani, nu refuză nici o femeie care vrea să devină mamă! În ultima vreme, este mai asaltat ca niciodată de femei care vor să aibă copii. Face sex cu femei măritate, femei singure, care nu îşi găsesc partener şi cu lesbiene. Este fericit că a făcut câte 10 copii pe an în ultimii ani, chiar dacă unii râd de el şi îi pun porecla “Grăsanul urât cu ochelari”. 

La început, era numai donator de spermă şi a aflat că are 30 de copii rezultaţi din inseminare artificială. Avea 32 de ani când a donat spermă pentru prima oară la o clinică de specialitate. Bărbatul spune că aştepta recunoştinţă din partea mamelor şi a fost dezamăgit că nici măcar nu au pus numele lui de familie progeniturilor. Apoi s-a hotărât să aibă copii pe cale naturală cu doritoarele. Voia să fie prezent la procrearea bebeluşilor. Acum este vizitat de femei din întreaga lume care vor să le lase însărcinate. Are copii şi în Brazilia, Australia, Hong Kong şi Japonia. Face sex uneori cu câte 3 femei pe zi. Într-o zi a reuşit să lase gravide 8 femei la rând. “Sunt bogat în copii, dar nu şi în bani”, mărturiseşte Houben, care e vedeta ultimului număr din revista GQ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net