"Uraaa! Am reuşit"! Sexy-verișoarele au străbătut 800 km pe jos în Spania

Ultima actualizare:

    Santiago de Compostela  era considerat în vechime  „capătul lumii”. Fetele  au ajuns aici după  36 de zile de  mers pe jos
Santiago de Compostela era considerat în vechime „capătul lumii”. Fetele au ajuns aici după 36 de zile de mers pe jos

Puţini le-au crezut în stare de o asemenea ispravă. Însă, Alexandra Popescu, model şi actriţă internaţională, şi verişoara ei, Georgiana Ioniţă, jurnalist de meserie, au ajuns la capătul călătoriei lor spirituale. Au străbătut 800 km pe jos în nordul Spaniei, pentru a strânge bani pentru doi copii bolnavi din România.

Camino de Santiago (Drumul lui Iacob), călătoria spirituală pe care o fac pe jos milioane de creştini în fiecare an, până la Santiago de Compostela (Spania), nu le-a doborât. Cele două verişoare care au pornit în aventura vieţii lor, Alexandra Popescu şi Georgiana Ioniţă, au ajuns la catedrala din Santiago de Compostela.


    Pe drum au găsit  multe mesaje  de încurajare
Pe drum au găsit multe mesaje de încurajare

Au parcurs 800 km pe jos pentru a ajuta doi copii români bolnavi să beneficieze de tratament de specialitate. Drumul n-a fost uşor, dar nici canicula, nici insectele, nici bătăturile sau luxaţiile nu le-au oprit.


    Georgiana ne arată  rănile provocate  de gândaci
Georgiana ne arată rănile provocate de gândaci

„Nişte gândaci oribili au muşcat din mine de m-au ciuruit. A trebuit să merg la spital din cauza rănilor de la picioare. Am avut tendoane inflamate, entorse, dar nu ne-am oprit. Am mers 30 km în fiecare zi, pentru a ne atinge obiectivul. E un drum greu, dar îl recomand oricui”, ne-a spus Georgiana Ioniţă, care se gândeşte să repete această experienţă. 


    Nopţile şi le petreceau  în hosteluri deschise  special pentru pelerini
Nopţile şi le petreceau în hosteluri deschise special pentru pelerini

Lăcaşul de cult de aici e frecventat de credicioşii care vor să se închine la mormântul Sfântului Apostol Iacob. Fetele au făcut această călătorie pentru a strânge bani pentru doi copii bolnavi. Unul dintre ei este Ionuţ Costache, un băiat de 14 ani care e imobilizat în scaun cu rotile. Boala lui poate fi ţinută sub control cu ajutorul unui tratament costisitor. Andreea Letea (17 ani) trăieşte în întuneric de la naştere. Cinci zile pe săptămână e la o şcoală specială, însă când se întoarce acasă dă piept cu aceleaşi condiţii vitrege. Haideți să o cunoaștem pe Andreea prin intermediul filmulețului de mai jos!

Puteţi dona pentru Ionuţ Costache în contul Asociaţiei Jurnaliştilor Civici RO89BRDE445SV83641474450, CIF 32814287, Swift BRDEROBU, deschis la BRD filiala Banu Manta. Pentru Andreea Letea puteţi dona în contul RO89BRDE445SV83641474450, CIF 32814287, Swift BRDEROBU, deschis la aceeaşi bancă. Aventura celor două verișoare o puteți urmări AICI.


    Povestea lor a  început în ziarul  nostru din 25 iulie
Povestea lor a început în ziarul nostru din 25 iulie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bulgaria saracie jpg
image
image
image
image
image
image
chicken 7249273 1280 jpg
controlor tren jpg
profesor
Incendiu de vegetatie langa localitatea Magurele din Ilfov  Foto Inquam Photos George Calin (4) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
inghititi ape Italia 2 jpeg
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
otet de mere jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net