A ascuns o femeie la motorul maşinii ca s-o treacă în Anglia

Ultima actualizare:

    Momentul în care femeia de naționalitate albaneză a fost găsită sub capotăFotografii: Hepta
Momentul în care femeia de naționalitate albaneză a fost găsită sub capotăFotografii: Hepta

După scandalul ţiganilor români, care au plecat de la un restaurant din Spania fără să plătească, acum am ajuns pe prima pagină a ziarelor din Marea Britanie. Şi asta, după ce Nicu Chirvas a fost prins în timp ce voia să treacă graniţa în Anglia, având ascunsă la motorul maşinii o imigrantă albaneză.

Ni s-a dus buhul în întreaga lume, încă din 1990, când nişte ţigani români, aflaţi în Austria au mâncat lebedele de pe lacurile vienezilor. Şi, de atunci, ne tot facem de râs. Presa britanică vuieşte în aceste zile şi ne arată din nou cu degetul, pentru că un român a făcut-o lată. E vorba de Nicolae Chirvas, un bărbat de 31 de ani, din Enfield, care luna trecută a fost prins în timp ce voia să treacă graniţa, pe la punctul vamal Coquelles din Franţa, şi să intre în Anglia.


    Nicolae Chirvas
Nicolae Chirvas

Problema e că Nicu al nostru nu era singur. În interiorul motorului maşinii pe care o conducea, o autoutilitară marca Nissan, transporta o femeie de naţionalitate albaneză. Ea a fost descoperită de vameşii englezi, de-a dreptul contorsionată într-un spaţiu de doar 75 cm. Directorul Vămilor din Sud-Estul Angliei, Paul Morgan, a declarat că, „atunci când ofiţerii au deschis capota pentru a verifica motorul, au descoperit că maşina fusese special adaptată. Motorul fusese micşorat, iar acolo unde ar fi trebuit să fie roata de rezervă se afla o femeie. Singurul lucru care o ţinea ca să nu cadă din maşină era o tablă sudată în spatele autovehiculului”. Femeia a fost scoasă de acolo şi predată autorităţilor franceze.Românul a fost arestat, iar zilele trecute a fost prezentat instanţei britanice. Judecă­­torii din Canterbury l-au condamnat la trei ani de închisoare pentru că a încălcat legea privind imigraţia.

Găsit sub capotă, mai mult mort decât viu


    Așa era ascuns bărbatul
Așa era ascuns bărbatul

Un caz asemănător a fost descoperit, în septembrie 2015, când un bărbat din Guineea a fost găsit de autorități ascuns la motorul unei mașini din Ceuta, o enclavă spaniolă situată în Africa. În momentul în care a fost găsit, el stătea încovrigat și aproape lipit de blocul motor și de radiator, scria, la acea vreme, „Le Parisien”. Bărbatul a fost spitalizat din cauza stării proaste a sănătății, cauzate de temperaturile ridicate pe care a trebuit să le suporte și a fumului toxic inhalat. Medicii au spus atunci că, dacă periplul mașinii ar fi fost mai lung, omul ar fi murit.

Șeful țiganilor care au speriat Spania, prins


    Liderul grupului de infractori a fost prezentat  ieri instanței
Liderul grupului de infractori a fost prezentat ieri instanței

Poliţia spaniolă a arestat, luni, un român suspectat că este liderul unui grup care a făcut consumaţii de mii de euro la două restaurante şi a fugit fără să plătească, scrie AFP. Individul are 48 de ani și a fost prins în oraşul Ponferrada, în provincia Leon din Spania. Acum, este căutat un al doilea suspect. Poliţia a lansat o anchetă după ce un grup de peste 100 de persoane, care participa la o presupusă petrecere de botez, a făcut o consumaţie de 2.000 de euro, pe 27 februarie, la restaurantul Hotelului Carmen din Bembibre (nord), de unde a plecat fără să o plătească. „Dansau, iar brusc au dispărut. Într-un minut, o sută de oameni au plecat”, a declarat şeful restaurantului, Antonio Rodriguez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net