Bombă! Fosta soție a lui Condrea l-a dat în gât pentru dezinfectanții diluați

Ultima actualizare:

    Laura Condrea a dat declarații astăzi în fața Tribunalului București
Laura Condrea a dat declarații astăzi în fața Tribunalului București

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Condrea, a făcut azi declarații incendiare. Ea a recunoscut în fața jurnaliștilor că este persoana care l-a denunțat că producea dezinfectanți diluați.

Femeia nu se lasă și a mers azi în fața magistraților de la Tribunalul București ca să le spună tot ce știe despre cazul Hexi Pharma. La  ieșirea de la audieri, Laura Condrea a declarat că soțul său nu s-a sinucis, pentru că nu era în stare să recurgă la acest gest. Ba mai mult, că era filat și că activa ca ofițer SIE.

Era ofițer SIE

”A fost filat tot timpul. Am probe. Ca și mine, de altfel. Filajul în cazul meu a început încă de când eram copil, pentru că părinții mei erau în anturajul lui Ceaușescu”, a mărturisit femeia, care a precizat că în ziua accidentului a fost sunată de Brândușa Constatin, agentă CIA, care i-a transmis să stea deoparte.

Laura a indicat cu nume și prenume opfiţeri din SRI, SIE, DGIPI şi SPP care af fi făcut parte din anturajul celor doi, când au fost căsătoriţi: Iancu Damian - ofiţer DGIPI, Irina Buleandră Cristea - ofiţer SRI, Lupu Claudiu - ofițer SRI, Brânduşa Constantin - ofiţer SRI, George Petricu - ofiţer SIE, Monea Cristian - ofiter SPP, Alexandru Velicu - ofiţer DGIPI.

Femeia a mai oferit informaţia că Dan Condrea ar fi plătit TVA pentru maşini ale serviciului secret al Ministerului de Interne.

Aceasta a recunoscut că stă în spatele denunțului făcut la organele statului în ceea ce privește dezinfectanții diluați.

”În 2006, lui Dan Condrea i-au fost furate avizele, care erau conforme, de către Ministerul Sănătății. S-a zbătut să le recupereze și a dat șpăgi lui Georgescu care face parte din Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților. Toate listele cu șpăgile erau la el în calcultaor și le-am văzut. Sunt nominale, dar și pe partide. Am backup-urile documentelor până în decembrie 2008 și le pot pune la dispoziția anchetatorilor. Până acum, ajutorul mi-a fos respins(...) De pe calculatorul de acasă am văzut o listă de producție și am văzut că produsul din interior nu este ce scrie pe etichetă. Denunțul l-am făcut pe 14 septembrie 2015 și apoi i-am pus la dispoziție toate documentele domnului Tolontan”, a declarat Laura Condrea.

Aceasta vrea să obțină acum custodia fetiței sale de 4 ani, care se afla în grija tatălui, și să facă partajul.  

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net