A cântat aproape goală, acum a intrat în parlament! Sexy PSD-ista are concurență

Ultima actualizare:

    Andreea Cosma a pozat sexy înainte de a intra în politicăfoto: ploiesteanca.ro
Andreea Cosma a pozat sexy înainte de a intra în politicăfoto: ploiesteanca.ro

Din categoria ”Tu știi pe cine ai pus stampila?”, vorbim astăzi despre Andreea Cosma, foarte aproape de a ocupa un fotoliu de deputat, deși a figurat numai pe locul șapte pe listele PSD din Prahova. În tinerețe, bruneta focoasă și-a încercat norocul în muzică.

Fostă cântăreață, în prezent notăriță, mamă, divorțată, dar mai presus de toate fiica celui mai influent politician din Prahova, Mircea Cosma, condamnat în primă instanță la opt ani de pușcărie pentru fapte de corupție. Andreea Cosma, cu numele de scenă Deea, este ea însăși urmărită penal pentru complicitate la abuz în serviciu.

Fiica fostului şef al CJ Prahova Andreea Cosma are 40 de ani şi nu a fost niciodată implicată activ în politică. Numele Andreei Cosma a apărut pe lista de candidaţi a PSD Prahova cu câteva zile înainte depunerii dosarelor de candidaţi, surse din partid afirmând pentru News.ro că acest lucru a provocat nemulţumire în rândul unor membri ai PSD Prahova.

După o prezență extrem de discretă în campania electorală, în care partidul a promovat numai primele șase nume din listă, Andreea Cosma a ieșit ca iepurașul din joben în zilele validării noului parlament.  Se pare că fiica lui Mircea Cosma a devenit parlamentar în condiţiile în care doi dintre candidaţii poziţionaţi pe locuri eligibile au renunţat la mandat. Este vorba despre candidatul de pe locul al doilea, primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, şi despre cel aflat pe locul al patrulea, Ludmila Sfârloagă, vicepreşedinte al CJ Prahova.

Contactată de jurnaliștii de la News.ro, Ludmila Sfârloagă a confirmat, indirect, că jocurile au fost făcute pentru intrarea Andreei Cosma în parlament. ”Eu sunt membru de partid şi soldat al partidului”, a declarat Sfârloagă.

Andreea Cosma le este cunoscută prahovenilor pentru pictorialele sexy și pentru încercarea eșuată de a urma, în primii ani ai tinereții, o carieră muzicală. Înzestrată de mama natură cu forme apetisante, Andreea, sau Deea – cum își spunea pe atunci – a mizat pe fizicul ei în singurul videoclip pe care l-a reținut memoria internetului.  Îmbrăcată sumar, în lenjerie metalică sau din dantelă, cu părul vopsit blond, tânăra se unduia pe ritmuri R&B, cântând despre iubire înșelată.

În 2008, tânăra s-a căsătorit cu Rami Saad, un cetățean de origine libaneză. Nunta ca-n povești a avut loc în Beirut (Liban), iar mireasa a purtat o rochie în valoare de 22.000 de dolari, brodată cu cristale Swarovski. Fastuosul eveniment ar fi costat 250.000 de dolari, însă mariajul nu a durat, în ciuda faptului că cei doi au devenit părinții unei fetițe, Chloe. Andreea a postat filmul nunții pe contul personal de YouTube.

În Camera Deputaților, Andreea Cosma va fi colegă cu Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani), cea mai tânără PSD-istă din noul parlament. Pe tânără o recomandă pozele extrem de sexy, pe care și le-a șters de pe Facebook după alegerile din 11 decembrie.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net