Durere fără margini! A murit Horia Stancu, director la Drumuri Brașov. Avea 29 de ani și un băiețel de 11 luni

Ultima actualizare:

    Horia Stancu era tatăl unui băiețel de 11 luni
Horia Stancu era tatăl unui băiețel de 11 luni

Viața este de multe ori nedreaptă. Avea doar 29 de ani, o familie fericită și un copil de doar 11 luni. N-a mai apucat să-l vadă mare și la casa lui. Horia Stancu, director la Drumuri Brașov, s-a prăpădit astăzi, 14 mai, în urma unui atac cerebral suferit în urmă cu trei săptămâni.

”Tot ce ne dorim e ca tati să vină acasă sănătos! Tati te iubim mai mult decât putem exprima în cuvinte!”, este utimul mesaj pe care soția sa, Raluca, l-a postat în urmă cu două zile.

Deși era stare de urgență, Horia era pe șantier
Deși era stare de urgență, Horia era pe șantier

Cu fiul lor în brațe, de nici un an, tânăra se ruga la Dumnezeu ca bărbatul ei, cu care era căsătorită de nici doi ani, să se întoarcă teafăr acasă.

În urmă cu trei săptămâni, Horia Stancu, șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, suferise un atac cerebral și fusese transportat de urgență la Sptalul ”Bagdasar Arseni”, din Capitală.

Din păcate, sângele îi invadase creierul și n-a putut duce lupta nedreaptă cu moartea. Astăzi, a plecat la Ceruri, lăsând în urma lui multă durere.

Fiul său, Mihai, împlinște un an pe 12 iunie, dar n-a mai apucat să sufle alături de el în prima sa lumânare aniversară. Deși acasă era un om fericit, la serviciu era mereu pe drumuri.

Horia și Raluca s-au căsătorit pe 15 septembrie 2018
Horia și Raluca s-au căsătorit pe 15 septembrie 2018

Bătea șantierele deschise în Brașov și era tare implicat pentru ca lucrările începute să fie gata la timp și făcute bine. Stancu era director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov din luna august 2019.

Înainte de a se alătura echipei DRDP Brașov, tânărul a lucrat la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

El a studiat la Universitatea Transilvania din Brașov și era absolventul Colegiului Național Economic "Andrei Bârseanu.

Prefectul Brașovului: ”Este un exemplu de profesionalism și modestie”

Mihai-Cătălin Văsii, prefectul Braşovului, spune despre că Horia că este un exemplu de profesionalism și modestie. ”Îmi exprim regretul și marea tristețe pentru trecerea în neființă, la doar 29 de ani, a directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicație, tact și modestie. Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în fața căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!”, a scris acesta pe pagina de Facebook a prefecturii.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net