Elena Udrea, în cracii goi printre morminte! Imaginea de care a râs tot Internetul

Ultima actualizare:
Udrea s-a pozat în vacanță la Sulina
Udrea s-a pozat în vacanță la Sulina

Încearcă să fie sexy oriunde se duce! Fosta blondă de la Cotroceni a petrecut câteva zile la Sulina, în Delta Dunării. Așa cum și-a obișnuit admiratorii, Elena Udrea (42 de ani) a publicat imagini din vacanță, pe contul ei personal de Facebook. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți, Udrea s-a pozat inclusiv într-un cimitir, spre amuzamentul internauților.

„Am rămas peste noapte în Sulina, care este plină de turiști, cum nu am văzut-o niciodată, nici chiar în toiul verii. Agenții economici spun că numărul lor a crescut exponențial în ultimii ani, acum fiind cu 30% mai mulți ca în 2015. Am fost pe faleză, la Cimitirul monument istoric cu morminte vechi de la 1700, pe plajă, la Farul Vechi. Sunt atât de multe de văzut aici! Am văzut și c=t de utile sunt ivestițiile pe care le-am făcut (reabilitarea falezei, a Farului din oraș, drumul către plajp, amenajarea plajei, pavarea străzilor din oraș, reabilitarea termică etc), dar și că ar mai fi multe de realizat...Turiștii m-au întrebat când se vor face toate? L-eam promis că termin eu, când mă întorc”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Fosta blondă de la Cotroceni a fost ținta ironiilor din pricina acestei imagini
Fosta blondă de la Cotroceni a fost ținta ironiilor din pricina acestei imagini

Unii internauți au lădaut-o, alții i-au reamintit de problemele pentru care a fost arestată și au îndemnat-o să nu-și mai asume meritele. 

„Da, aici voiai să ajungi, la investițiile făcute de tine. Dacă făceai treabă bună, te lăudau oamenii locului și nu îți asumai singură meritele”, i-a trasmis un utilizator.

Imaginea care a stârnit cele mai multe controverse a fost cea din cimitirul mult lăudat de blondă. Udrea s-a pozat desculță, îmbrăcată în pantaloni scurți, printre morminte.

Fostul ministru nu a ratat niciun colț din Sulina
Fostul ministru nu a ratat niciun colț din Sulina

Elena Udrea a citit comentariile internauților și le-a scris o rugăciune: „Vă mulțumesc celor care mă criticați, așa mă ajutați să fiu și mai bună... Tată Ceresc, îți mulțumesc pentru prietenii din viața mea. Tată Ceresc, îți mulțumesc și pentru dușmani că ei mă fac a descoperi cât sunt de mic. Tată Ceresc, îți mulțumesc pentru necazuri, că ele mă întăresc. Tată Ceresc, îți mulțumesc pentru toate!”.


    Fostul ministru nu a ratat niciun colț din SulinaFoto: Facebook
Fostul ministru nu a ratat niciun colț din SulinaFoto: Facebook

Elena Udrea este cercetată în mai multe dosare

În prezent, fosta blondă de la Cotroceni este cercetată în mai multe dosare. În anul 2010, în calitate de ministru și de persoană cu funcție de conducere în PDL, Elena Udrea a pretins de la un om de afaceri, prin intermediar, suma de 5 milioane de dolari, pentru a asigura firmei controlate de ea derularea, în continuare, a contractului bilateral de vânzara=cumpărare de energie electricăcu SC Hidroelectrica SA, relatează stirileprotv.ro.

Totodată, Udrea a fost trmisă în judecată pe 21 aprilie 2015, în dosarul „Gala Bute”. Este acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, tentativă de folosire de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene și de abuz în serviciu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net