Fostul Principe Nicolae, un monument de durere la căpătâiul bunicului său

Ultima actualizare:

    Fostul Principe Nicolae, prezent la funeraliile bunicului săuFoto: Mihai Ionescu
Fostul Principe Nicolae, prezent la funeraliile bunicului săuFoto: Mihai Ionescu

Fostului principe Nicolae i s-a permis să participe la funeraliile, iar durerea i s-a putut citi pe chip atunci când a ajuns la căpătâiul Regelui Mihai, bunicul său.

În luna Noiembrie, fostul Principe Nicolae a fost acuzat că a încercat să intre prin efracție în casa bunicului său. Acesta își dorea să-l vadă pe rege pentru o ultimă oară, însă nu a fost lăsat de familia regală. Din această cauză, fostul principe Nicolae nu a reușit să-și ia rămas bun de la bunicul său. 

Fostul principe Nicolae a fost prezent la funeraliile de miercuri, 13 decembrie și i s-a putut citi durerea pe chip. În haine de doliu, cu barba nerasă, tânărul de 32 de ani a avut lacrimi în ochi. Fostul Principe Nicolae a mers alături de logodnica sa, şi ea vizibil îndurerată de pierderea partnerului său. 

Imagini cu fostul Principe Nicolae 

Nicolae a declarat că va participa la funeralii, indiferent dacă familia sa îi va acorda dreptul acesta, în acest mod ar fi luat parte la înmormântare ca un simplu cetățean, din public. Avocatul său a anunțat oficial faptul că i-a fost acordat dreptul de a participa la funeralii. 

"Va participa la înmormântare. A primit o adresă oficială din partea Casei Regale că are un loc în cadrul protocolului funerar şi va participa împreună cu logodnica lui, Alina Maria Binder. Legătura dintre Casa Regală şi prinţul Nicolae se va face printr-un oficial al Casei Regale, domnul Traian Sîrcă”, a declarat Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae, conform News.ro.

Fostul Principe Nicolae este fiul principesei Elena și al lui Robin Medforth-Mills și s-a născut în 1985, și a primit titlul de principe la vârsta de 20 de ani, insă i-a fost retrasă această titulatură în 2015, fiind exclus din succesiune.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 16 decemrbie, la Curtea de Argeș.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net