Imagini cutremurătoare cu o supravieţuitoare "Colectiv" la 9 luni de la tragedie

Ultima actualizare:
Trupul Alexandrei este încă o rană care îi provoacă suferinţă
Trupul Alexandrei este încă o rană care îi provoacă suferinţă

Incendiul din seara fatidică de 30 octombrie 2015 a lăsat urme adânci pe trupul unei supravieţuitoare. Alexandra Furnea, jurnalista care s-a aflat în seara tragediei în clubul Colectiv, a suferit arsuri grave, care o împiedică să se mai dezbrace la plajă. Frumoasa jurnalistă a publicat, de curând, pe contul ei de Facebook o fotografie cu ciactricile de pe spate.

Alexandra Furnea (28 de ani) nu va uita prea niciodată seara tragiediei din Colectiv şi nici semnele care i-au rămas pe corp nu o ajută să şteargă cu buretele ce s-a întâmplat la 30 octombrie 2015. Jurnalista care se afla în apropierea scenei, la concerul trupei Goodbye to Gravity despre care urma să facă o cronică

a fost arsă pe mâna stângă, pe spate și pe scalp. A suferit enorm şi încă o mai face pentru că cei vinovaţi nu au fost pedepsiţi. Tânăra a publicat un mesaj cutremurător, alături de o fotografie în care arată că nu doar sufletul ei nu s-a vindecat.  


    Trupul Alexandrei este încă o rană care îi provoacă suferinţăfoto: arhiva personală
Trupul Alexandrei este încă o rană care îi provoacă suferinţăfoto: arhiva personală

"9 luni mai târziu, o pereche de «aripi» piezişe, care încă mai dor. 9 luni mai târziu, nu s-a făcut încă dreptate. Cei dragi care au pierit rămân pierduţi pentru totdeauna. Vinovaţii nu au fost pedepsiţi. 9 luni mai târziu, un singur spital din Bucureşti se ocupă de recuperarea răniţilor. Restul s-au spălat pe mâini şi, în cel mai bun caz, au păstrat un rănit sau doi, ca să nu bată la ochi. Deşi se ştie că avem nevoie de proceduri specializate încă doi ani după incident, în afară de cei de la Spitalul Militar şi de doamna Cristina Gorgonetu, toată lumea a renunţat să mai lupte pentru însănătoşirea noastră. 

Formaţiile cânta în continuare în condiţii care lasă de dorit. Ce s-a schimbat după Colectiv?", se întreabă supravieţuitoarea pe contul ei de Facebook.

A ajuns cu greu la ieșirea din club, unde a fost trasă afară de un prieten şi transportată de la Spitalul de Arşi, unde a primit îngrijiri medicale.  

Incediul din Colectiv a ucis 64 de tineri care se aflau în seara de 31 octombrie la concerul trupei Goodbye To Gravity.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net