Umilință fără margini pentru o supraviețuitoare Colectiv. Ce i-a spus șeful

Ultima actualizare:

    Corina a suferit arsuri grave ale brațelorfoto: arhiva personală
Corina a suferit arsuri grave ale brațelorfoto: arhiva personală

O tragedie care a lăsat în urmă 64 de familii îndoliate și altele care se luptă cu suferințele tinerilor cu arsuri grave nu a fost un necaz suficient de mare și pentru un patron bucureștean. Bărbatul a avut un comportament inexplicabil față de angajata sa, o tânără care s-a aflat în noaptea fatidică de 30 octombrie în clubul Colectiv.

A scăpat cu viață din infern, dar a trăit o umilință fără margini. Corina Gabriela Ioniță, una dintre tinerele care se afla la concertul trupei "Goodbye to Gravity", a lipsit mult de la slujbă după tragedie. A fost transportată la un spital din Marea Britanie, unde s-a recuperat, însă urmele incendiului i-am mai rămas pe brațe. Angajata unei case de amanet, Corina a trecut prin momente cumplite când s-a întors la serviciu.

Tânăra a fost internată inițial la Spitalul Elias
Tânăra a fost internată inițial la Spitalul Elias

Tânăra a povestit că șefului ei nu prea i-a picat bine că a fost obligat prin lege să-i plătească concediul medical prelungit.

A fost dată afară înainte de Paște

Nemulțumirile bărbatului au atins punctul culminant înainte de Paște când enervat că angajată ar fi sunat să afle care este programul de sărbători, s-a gândit că ar fi mai bine să o concedieze. Acest lucru a scos la iveală, faptul că tânăra era umilită constant de șeful ei. În loc să o compătimească, pentru tot calvarul și rănile grave de pe mâini, lui îi păreau dizgrațioase brațele tinerei.

Corina poartă mănuși speciale după arsurile suferite
Corina poartă mănuși speciale după arsurile suferite

"Am fost dată afară de la job. Hai să paştem fericiți! Pentru că am îndrăznit să îl sun şi să îl întreb programul de mâine, să știu dacă pot pleca la ai mei de Paşte. Nici nu am apucat să îl întreb, de fapt. În realitate, cred că se ruga să aibă prilejul să o facă. I-am simțit invidia in momentul în care a trebuit sa îmi dea banii pe medical sau când a auzit că am primit donații. Afacerea ii mergea din ce în ce mai prost în ultimele 6 luni, cât am fost înlocuită. Pentru mine e o ușurare, deşi m-a luat pe nepregătite. Nu uit momentul în care mi-a spus să îmi acopăr mâinile, că sunt urâte", a mărturisit ea.

Corina a trăit un coșmar și a suferit arsuri pe 40 % din suprafaţa corpului. Inițial, tânăra a fost internată și tratată la Spitalul Elias din Bucureşti. După aproape o săptămână, ea a fost transferată la un spital din Marea Britanie, regiunea Essex, unde a fost salvată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net