Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, mărturisiri cutremurătoare: «A simţit că va muri!»

Ultima actualizare:

    Doina Vadim Tudor a povestit prin ce a trecut după ce şi-a pierdut soţul foto: captură Kanal d
Doina Vadim Tudor a povestit prin ce a trecut după ce şi-a pierdut soţul foto: captură Kanal d

La un an şi jumătate de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, soţia tribunului face primele declaraţii despre dispariţia omului politic. Doina Vadim Tudor şi cele două fete ale sale, Lidia şi Eugenia, au povestit momentele de coşmar prin care au trecut când sprijinul lor s-a stins din viaţă şi cum reuşesc să facă faţă atacurilor venite din toate părţile.

Acuzate că au cerşit bani pentru a trăi în lux după dispariţia fulgerătoare lui Corneliu Vadim Tudor şi că i-au grăbit moartea fostului senator, văduva omului politic şi cele două fiice au făcut primele declaraţii, sâmbătă seara, la emisiunea "Asta-i România" de la Kanal d. Cele trei au dezvăluit cu lacrimi în ochi că omul politic ar mai fi avut zile dacă accepta să se trateze. 

"Noi şi acum îl aşteptăm să vină. Obiectele lui sunt aici, hainele în cuier. Nu mai avea chef de viaţă. Avea senzaţia că nu i se va mai întâmpla nimic bun. Avea lacrimi în ochi când şi-a dat seama că prietenii nu îl mai băgau în seamă. Nu l-am văzut niciodată plângând în hohote. Nu a vrut să meargă la doctor să se trateze. Îi era ruşine că a îmbătrânit. Nu suporta să-i spui că e în vârstă, că are peste 60 de ani. Avea o mare frică de jurnalişlti, să nu afle că este bolnav", şi-a început Doina Vadim Tudor povestea. Văduva omului politic şi-a amintit cu durere episodul în care a trebui să-şi ducă soţul de urgenţă la spital pentru că simţea că se sufocă. 


    Doina şi Corneliu Vadim Tudor au fost căsătoriţi 28 de ani foto: captură Kanal d
Doina şi Corneliu Vadim Tudor au fost căsătoriţi 28 de ani foto: captură Kanal d

"Tot timpul, în ultimul an, ne-a recunoscut că nu mai poate. Spunea «o să mor, o să mor, am să merg lângă mama»  În acea dimineaţă, la patru, pentru că el la ora aia nu dormea, ci se trezea să mănânce mi-a spus că a auzit cucuveaua. «Doina, tu ai auzit cucuveaua la baie? A cântat cucuveaua la baie...» Eu cred că ţi s-a părut. A simţit că va muri", i-a răspuns femeia îngrijorată.  

Cu sănătatea şubrezită şi dependent de insulină, Vadim Tudor a ajuns la medic în ultima clipă, când nu s-a mai putut face nimic pentru el. "L-au băgat la camera de resuscitări, s-a tras perdeaua şi atunci mi-am dat seama că este ceva rău. Ei i-au rupt tricoul de pe el şi am văzut cum îi făceau masaj cardiac prin perdea. Ne-am rugat, la Reanimare, şi eu şi Lidia, cu Biblia în mână. El era în moarte cerebrală", a completat văduva lui vadim Tudor. Femeia a mărturisit că soţul ei ar fi făcut orice doar să nu meargă la medic.


    Eugenia, fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor, suferă teribil pentru că a fost acuzată că şi-ar fi
Eugenia, fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor, suferă teribil pentru că a fost acuzată că şi-ar fi

"El lua nişte prafuri chinezeşti de la un prieten. Mânca quinoa dimineaţa şi  s-ar fi dus oriunde numai să nu facă insulină. Făcea patru injecţii pe zi şi nu mai suporta. Era extrem de superstiţios. Nu se întoarcea din drum. Nu suporta să ieşi cu căldarea cu apă goală. Nu mai pleca de acasă dacă vedea asta", a mai spus femeia.

"Ne-am simţit hărţuite!"

Viaţa lor nu este deloc roz nici acum la aproape un an şi jumătate de la decesul tribunului. Doamna Doina şi fetele Jeni şi Lidia au fost acuzate că i-au vândut obiectele personale pentru a trăi în lux. În faţa acestor acuzaţii, cele trei se apără acum cu argumente. "Am suferit teribil. Fetele mele au fost făcute în toiate felurile, femei de moravuri uşoare, criminale, hoaţe. Cât a fost el în viaţă nu s-a luat nimeni de noi. Ne apăra ca un leu. Este adevărat că am vândut foarte multe lucruri ca să putem trăi, dar obiectele lui sunt aici. Ne simţim hăţuite. Trăim din revista România mare. Într-o lună face în jur de 24.000 de lei. În mână, ne rămân 8.000 de lei şi pe lângă aceşti bani iau şi eu şi Jeni pensie de la Parlamentul European", a subliniat Doina. Văduva omului politic a subliniat că îi îndeplineşte dorinţa omului politic de a îngriji animalele fără stăpân şi că acum are în casă 27 de câini.   

În anul în care Corneliu vadim Tudor a decedat, Doina şi omul politic ar fi împlinit 28 de căsnicie. cei doi erau împreună de 35 de ani şi deşi el era un om dificil soşia a ştiut să întotdeauna cum să se poarte cu el. "Avea momente când simţea nevoia să fie singur. El era în universul său sus. Nu cobora. A intrat acum 25 de ani în bucătărie. Îi duceam mâncarea pe tavă. Suna la sonerie. Nu spunea niciodată mulţumesc şi nici nu-şi cerea iertare. Se uita la emisiunile lui în reluare, ca să vadă cum i-a stat părul şi ce gest ar fi trebui să mai facă. El a fost viaţa mea şi sufletul meu pereche şi sufăr enorm că nu a vrut să meargă la doctor să trăiască", a completat văduva lui Vadim Tudor. 

Vadim Tudor s-a stins din viaţă la 14 septembrie. Acesta era internat la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei. Deşi s-a încercat salvarea lui de către mai mulţi medici americani, aduşi special, şi a fost resuscitat de trei ori, fostul senator a murit câteva ore mai târziu. Liderul PRM avea 65 de ani şi suferea de diabet şi probleme cardiace.

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net