Directoare în primărie, zilier la sfârşit de săptămână

Ultima actualizare:

Din luna aprilie 2011, de când a intrat în vigoare Legea zilierilor, Viorica Marcu, de pe funcţia de director executiv al Direcţiei Serviciului Public, nu a ratat nici o sâmbătă sau duminică în care să nu se ponteze ca muncitor necalificat. Totul a fost posibil chiar dacă, de luni şi până vineri, ea conducea acea Direcţie din cadrul Primăriei Bacău.

Mai exact, ea a încasat suma de 54 de lei pentru fiecare zi de sâmbătă şi duminică începând cu luna aprilie 2011 şi până în decembrie 2012, când a obţinut un loc de deputat USL într-unul din colegiile băcăuane şi a fost nevoită să renunţe la funcţia din Primăria Bacău. Neregula a fost descoperită de inspectorii Curţii de Conturi, însă raportul cu concluziile controlului va fi făcut public abia luna viitoare. În cazul în care se va decide că banii au fost încasaţi ilegal şi că la mijloc e vorba despre un conflict de interese, Viorica Marcu riscă să returneze la bugetul local suma de aproximativ 9.000 de lei.

Deputata USL Viorica Marcu recunoaşte că aproape un an şi jumătate a lucrat ca zilier în cadrul Direcţiei pe care o conducea, însă este convinsă că nu a încălcat nici o lege. "După disponiblizările făcute de Boc în 2010, la serviciul pe care eu îl conduceam am rămas o mână de oameni. Apoi s-a dat Legea zilierilor şi pentru mine a fost ca o gură de oxigen. Sâmbăta şi duminica erau zilele mele libere şi în acest timp am fost coordonator, adică supraveghetor la unele lucrări de măturat sau de îngrijire a spaţiilor verzi. Nu e nimic ciudat în asta! Am făcut o muncă şi pentru ea am fost recompensată!", a declarat deputatul Viorica Marcu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net