Ea este Miss America 2010! - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Caressa Cameron, Miss Virginia, a câştigat, sâmbătă seara, titlul Miss America 2010, după ce a defilat pompos într-o rochie galbenă, a cântat o piesă a lui Beyonce şi a îndemnat copiii să petreacă mai mult timp afară.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, s-a luptat pentru coroană şi pentru o bursă de 50.000 de dolari cu 52 de concurente, în Las Vegas. Ea a defilat în rochie de seară şi costum de baie, a demonstrat că are talent la cântat şi că se descurcă la un interviu.

     Mai citeşte:         Miss Liverpool aşteaptă români pe Anfield - FOTO         Miss Paris 2009 pierde titlul din cauza unor poze porno - FOTO         Miss Japonia și Miss Trinidad-Tobago, sex în grup! - VIDEONoua Miss America studiază jurnalismul la Universitatea Virginia Commonwealth şi îşi doreşte să devină prezentatoare.

Întrebată cum poate fi combătută obezitatea infantilă alarmantă din Statele Unite, Caressa a declarat că părinţii ar trebui să reducă accesul copiilor la televizor şi jocuri video.

"Trebuie să ne trimitem copiii să se joace afară, cu beţele, exact cum am făcut eu când eram mică. Măriţi-vă orizontul, ieşiţi în aer liber şi observaţi cum arată lumea", a spus ea.

În cadrul competiţiei, locul doi a fost ocupat de Miss California, Kristy Cavinde, care a plecat acasă cu un cec în valoare de 25.000 de dolari.

simeon stalpnicul png

Miss California, Kristy Cavinde - ocupanta locului 2.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net