Florin Călinescu tună și fulgeră la Prima TV. Angajații sunt puși pe jar

Ultima actualizare:

Zilele acestea se discută și se pun la cale noi proiecte la Prima TV, se pregătesc sezoane noi din emisiunile deja cunoscute și altele noi sunt gata să apară. Unele producții ies din grilă, se duc negocieri cu vedete și surprizele nu se opresc aici!

Florin Călinescu este nemulțumit de formatul emisiunii sale de la Prima TV
Florin Călinescu este nemulțumit de formatul emisiunii sale de la Prima TV

Una dintre producțiile mult așteptate de la Prima TV este cea realizată de Florin Călinescu și echipa lui. Care a cam întârziat cu revenirea pe sticlă, însă vă spunem că se lucrează la acest proiect.

Doar că Florin Călinescu este cam nehotărât legat de formatul emisiunii lui de la Prima TV și nu prea știe ce vrea să facă exact. Are o echipă tânără, vrea oameni noi și idei noi.

"Este un șef destul de dificil și nu știe exact ce vrea. Nu mai vrea formatul pe care l-a făcut anul trecut și și-a dorit să experimenteze mai multe formate și ore, de la matinal până în weekend, însă niciuna nu i-a fost pe plac. A schimbat și reîmprospătat echipa, însă nu s-a decis asupra unui format", ne-au spus surse din apropierea omului de televiziune.

Vă spunem că omul de televiziune își dorește un format cu care să revoluționeze piața, însă până acum acesta nu ar fi gata. Să sperăm că va intra în grila nouă de primvără, așa cum își doresc telespectatorii, și nu numai ei.

Chef Dezbrăcatu’ și Chef Passarelli au emisiune

Din 21 martie, Prima TV lansează un cooking show ce va cuceri inimile telespectatorilor. De la ora 20.00, în fiecare zi de luni, Chef Dezbrăcatu’ și Chef Passarelli, aventurieri ai gustului, pleacă în marea aventură într-o producție ce îmbină gustul delicios al bucătăriei tradiționale românești cu frumusețea României.

Cei doi vor călători în țară cu un van pentru a descoperi rețete unice și locuri de poveste. Vanul va fi casă, masă și birou pe parcursul întregii aventuri, iar Codruț Kegheș, a.k.a Dezbracatu’, și Chef Antonio Passsarelli vor trece împreună prin aventuri inedite și vor descoperi peisaje de o frumusețe amețitoare.

Telespectatorii vor vedea în fiecare luni, la Prima TV, 2 prieteni, deschiși, calzi și aproape de invitați, nu doi chefi care dau verdicte, distanți și atotștiutori. În fiecare episod telespectatorii vor afla rețete tradiționale de bucate gătite ca pe vremea bunicii. În călătoria lor, cei doi vor spune telespectatorilor și povești de viață uimitoare.

“Îmi place să călătoresc, să cunosc lumea, ador bucătăria autentică iar proiectul ăsta le are pe toate! Și pe Dezbrăcatu, alături de care nu te plictisești, nu stai un minut liniștit, este în stare să scoată orice din pălăria lui de magician”, spune chef Antonio Passarelli.

Pentru Codruț Kegheș, alias Dezbracatu’, bucătăria a fost și va fi pasiunea vieții lui. Iubește oamenii, adoră mâncarea și are o relație specială cu colegul de aventură. “Ne-a apropiat plăcerea de a călători, dragostea de oameni, cunoașterea lor, a poveștilor, a rețetelor și locurilor minunate. Ne știam de ceva vreme, aveam numerele de telefon în agendă, ne urmăream pe FB. Ne-am întâlnit la multe evenimente la care eu am fost MC iar Chef invitat special. Am făcut împreună lucruri interesante, dar acest proiect este WOW!”, spune Codruț Keghes, aka Dezbrăcatu’.

În cele 12 ediții, telespectatorii vor vedea povești ale participanților, rețete unice, peisaje de vis, aventură și cultură locală. 

Cristi Brancu face emisiune de 3 ore!

Din păcate, emisiunea "Hai cu fetele", prezentată de Giulia, Ioana Petric și Gabriela Marin iese din grilă de programe. Iar pe tronsonul lor va intra cu o oră în plus Cristi Brancu și emisiunea "Exclusiv VIP", în care va avea o rubrica și soția prezentatorului, Oana Turcu.

Emisiunea prezentată de Cristi Brancu este cea mai lungă emisiune live de mondenități și exclusivități. “De pe 28 martie, mergem cu provocarea până la capăt. Suntem prima emisiune mondenă de trei ore în după-amiezile românilor. Aveam atât de multe de spus, încât am primit o oră în plus, în care Oana, Oana Turcu, vine cu o repriză de informație esențială despre frumusețe, sănătate, dezvoltare personală. Punem mai multă gastronomie, mai multe subiecte și imagini senzaționale, mai multă mișcare.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net