50 de lei, cel mai ieftin bilet la România - Cehia, din Fed Cup

Ultima actualizare:

    România - Cehia, în turul I al Fed Cup
România - Cehia, în turul I al Fed Cup

Federaţia Română de Tenis a pus în vânzare tichete pentru meciul România - Cehia, joc ce va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj. Partida contează pentru Turul I din Grupa Mondială Fed Cup, iar preţurile biletelor variază între 50 şi 90 de lei pe zi.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, începând de joi, şi vor include accesul la toate meciurile disputate în Sala Polivalentă din Cluj, în ziua respectivă.

Intrarea copiilor, elevilor, studenților și pensionarilor se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete, la preţul de 50 de lei, sunt limitate la 500 de locuri pe zi.

România - Cehia va avea loc în zilele 6 şi 7 februarie 2016, iar partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Primele două jocuri de simplu se vor disputa sâmbătă (6 februarie), iar duminică (7 februarie) celelalte două dueluri de simplu şi meciul de dublu (în funcție de rezultat).

În sistemul actual de joc, echipa de Fed Cup a României participă pentru prima dată în Grupa Mondială principală, iar adversara sa din primul tur este campioana ultimelor ediții, Cehia.

image
image
image
image
image
image
Kai Flathmann, sustinator al nationalei din Germania, lovit cu mingea de un jucator (Instagram) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Nationala Romaniei (Sportpictures) jpg
image jpeg
iubite fotbalisti romani jpg
Nationala Romaniei, asteptat de fani la baza de la Warzburg, din Germania, la EURO 2024 jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Razvan Marin la nationala Romaniei (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net