Halep a cucerit China

Ultima actualizare:

     Simona Halep e prima  româncă învingătoare într-un turneu disputat în China
Simona Halep e prima româncă învingătoare într-un turneu disputat în China

Simona Halep străluceşte din primul turneu al anului 2015. Românca situată pe locul 3 în clasamentul mondial a cucerit titlul la Shenzhen, după o finală fără emoţii. E al nouălea trofeu din cariera tenismenei de 23 de ani.

În finala turneului de la Shenzhen, Simona Halep, principala favorită a competiţiei, a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2 pe elveţianca Timea Bacsinszky (47 WTA), în 62 de minute. A fost una dintre cele mai uşoare finale câştigate de Simona, care la finalul partidei a recunoscut un lucru pe care nu-l ştia nimeni: a jucat fiind bolnavă! ”Nu m-am simţit foarte bine înaintea meciului – am fost un pic bolnavă – aşa că mi-am spus că nu am nimic de pierdut în această partidă, trebuie doar să fiu relaxată şi concentrată”, a spus Simona Halep, care s-a ales şi cu 111.652 de dolari.

Din păcate, Simona nu prea are timp de refacere după boală, căci de luni sau marţi va intra iar în focuri, de data aceasta la un turneu mult mai important, cel de la Sydney. Principala favorită şi acolo, ea are liber în primul tur, dar din sferturi, ar putea avea doar meciuri grele. Dacă se va respecta calculul hârtiei ar putea juca în sferturi împotriva numărului 10 mondial, Makarova, în semifinale contra numărului 5, Agnieszka Radwanska, iar în finală contra numărului 4, Kvitova. Adică numai posibile finale ale oricărui turneu de Grand Slam. Apoi, din 19 noiembrie, pentru Halep vine adevăratul examen, Australian Open, acolo unde va fi cap de serie numărul 3. Iar dacă ar fi să ne luăm după tradiţie, care spune că cine câştigă la Shenzhen ajunge măcar în finală la Melbourne, atunci ne aşteaptă două săptămâni foarte frumoase.

Are nouă titluri WTA

Simona Halep a ajuns, cu trofeul cucerit la Shenzhen, la 9 titluri WTA. Anul trecut a câştigat două: Doha şi Bucureşti, iar în 2013 restul de 6: Nurnberg, s’Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net