Handbalistă în stare gravă! Un hoţ i-a dat şase pumni în cap

Ultima actualizare:

    Timea Tătar  va evolua în meciul  cu Dunărea Brăila
Timea Tătar va evolua în meciul cu Dunărea Brăila

Clipe de groază marți spre miercuri noapte (10 spre 11 martie) pentru handbalista de la HCM Baia Mare Timea Tătar. Sportiva în vârstă de 25 de ani mergea spre casă când un bărbat a lovit-o de câteva ori încercând să-i smulgă geanta de pe umăr. Spre norocul fetei, hoţul s-a speriat de lătratul unui câine şi a luat-o la fugă. Tătar a fost dusă de părinţi la doctor şi este acum în afara oricărui pericol, deşi s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral.

Echipa de handbal HCM Baia Mare a fost lovită puternic de vestea că una dintre cele mai bune sportive, Timea Tătar, a fost victima unui atac în plină stradă. Marţi seara (10 spre 11 martie), handbalista se întoarcea acasă şi când mai avea de făcut câţiva paşi până să intre în curte, un necunoscut a luat-o prin suprindere şi a lovit-o de câteva ori.

Sportiva a încercat să scape de agresor, care viza geanta de pe umărul fetei. Strigătele handbalistei au alarmat câinele familiei, care a început să latre şi l-a pus pe fugă pe tâlhar. Imediat, au ieşit din casă părinţii fetei, care au dus-o de urgenţă la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. „A primit şase lovituri în regiunea cervicală şi în regiunea craniană. Totul s-a soldat cu un traumatism cranio-cerebral şi cu o plagă pe partea stângă care a fost suturată. Ulterior s-a făcut un computer-tomograf care nu a scos în evidenţă leziuni ale creierului. A plecat acasă cu tratament corespunzător, urmând să revină la control pe neurochirurgie”, a declarat Sorina Pintea, manager Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, potrivit site-ului actualmm.ro.

Timea a revenit miercuri (11 martie) la antrenamentele echipei şi a încercat să se pregătească normal. În weekend, HCM Baia Mare are meci cu Dunărea Brăila.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Boloni
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net