Mayweather – Pacquiao, învingătorul ia o centură cu smaralde

Ultima actualizare:

    Floyd MayweatherFoto: AP
Floyd MayweatherFoto: AP

Centura de campion a fost aleasă de fani, ei participând la un sondaj şi votând în proporţie de 53 la sută pentru modelul cu smaralde, restul de 47 de procente fiind oferiţi curelei înscrustate cu onix.

La data de 2 mai va avea loc cel mai scump meci de box din lume, sportivi având burse incredibile: Floyd Mayweather va încasa 180 de milioane de dolari, iar Manny Pacquiao va lua 120. La asemenea sume nu e de mirare că oamenii din fruntea forului mondial au vrut să ofere un cadou special, iar centura împodobită cu smaralde, dar şi alte pietre preţioase, va costa un milion de dolari. “Centura cu smaralde va fi o piesă unică pentru a premia câştigătorul unei lupte care se va înscrie în istoria acestui sport ca una dintre cele mai spectaculoase”, au spus cei de la WBC. Consiliul Mondial al Boxului, instituţie fondată în 1964, dăruia până acum campionilor o centură ce costa în jur de 60.000 de dolari, piesa fiind formată dintr-o placă de aur de 18 karate, 598 de diamante, 196 de smaralde, 6 rubine şi 150 de pietre Swarowski.

Floyd mănâncă de 4.000 $ zilnic

Boxerul a decis ca până la data de 2 mai, când are loc lupta, să apeleze la serviciile unui MasterChef, o femeie intitulată Chef Q. Ea e la dispoziţia vedetei non-stop şi pentru o singură masă primeşte o mie de dolari, însă sportivul se hrăneşte de patru ori pe zi. “E cea mai bună şi nu o să o schimb până în ziua în care o să mor”, a spus Mayweather.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net