Sandu Lungu, gata să intre în cuşcă

Ultima actualizare:

    Sandu Lungu are aparitii colorate in ring
Sandu Lungu are aparitii colorate in ring

Greul greilor din România, fostul campion mondial de judo Sandu Lungu, va intra în cuşcă luni, 14 decembrie, pentru Gala de arte marţiale mixte RXF 21, găzduită de Sala Polivalentă din Bucureşti.

Orădeanul supranumit “Muntele Bihorului” îşi face apariţia pentru lupta reprezentând capul de afiş al galei având în mâini o ditamai securea, iar pe umeri - o blană de lup. Gabaritul impresionant (149 de kilograme), înălţimea (1,96 metri) şi chipul fioros sunt atuurile lui Lungu în orice confruntare. “Modelul meu pentru tipul ăsta de apariţie a fost americanul Bob Sapp, cu care am luptat în 2011 la Piatra-Neamţ”, povesteşte uriaşul. “Ştiam că Sapp are intrări mai colorate şi m-am gândit să răspund la fel. Cum sunt pasionat de filme istorice, m-am gândit că ar fi interesantă o ţinută asemănătoare cu cele văzute în unele filme de genul ăsta. Blana pe care o port e de lup, iar toporul îl împrumut de prin oraşele în care lupt”, povesteşte Lungu. În 2011, la Piatra Neamţ, Bob Sapp a cedat în faţa lui Lungu după numai 56 de secunde scurse din prima rundă. “Eu sunt în primul rând luptător şi abia apoi showman. La Sapp lucrurile stau exact invers, de aceea nu mi-a rezistat nici măcar un minut”, completează el.

Luni, la Polivalentă, românul în vârstă de 40 de ani îl va înfrunta pe polonezul Michal Wlazlo (32 de ani), 1,95 centimetri şi 126 de kilograme, şi le promite spectatorilor o luptă incendiară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net