Părinţii Reevei vor bani de la Pistorius

Ultima actualizare:

Se strânge laţul în jurul lui Oscar Pistorius, sportivul fără picioare acuzat că şi-a împuşcat intenţionat prietena, Reeva Steenkamp, în seara zilei de Sfântul Valentin.

Eliberat pe cauţiune, Pistorius aşteaptă acum următorul termen din proces, programat chiar la 19 august, dată la care Reeva ar fi împlinit 30 de ani. Între timp, părinţii victimei, June şi Barry Steenkamp, suportă din ce în ce mai greu lipsa fiicei lor, inclusiv din punct de vedere al banilor.

Cei doi au recunoscut că Reeva, un model de succes în ţara sa, îi întreţinea financiar.

„În seara în care a murit, în timp ce se ducea la casa lui Oscar, am discutat cu ea şi am stabilit să ne trimită bani pentru factura la cablu. Mi-era frică de faptul că n-o voi putea vedea în prima sa apariţie televizată. Deseori ne ajuta cu mâncare şi cu plata facturilor", s-a destăinuit June Steenkamp. „Chiar dacă mulţi nu ne vor înţelege, îl vom acţiona în judecată pe Pistorius pentru a cere despăgubiri", a mai spus doamna Steenkamp.

Din casa lui Pistorius, poliţia sud-africană a ridicat patru telefoane, două iPhone-uri şi două BlackBerry, în speranţa că acestea vor putea da detalii asupra crimei.

Ei bine, pus să-şi deschidă unul dintre iPhone-uri, Pistorius a susţinut cu nonşalanţă că a uitat banalul cod PIN de patru cifre. Anchetatorii au intrat imediat la idei, Pistorius fiind suspectat că are ceva de ascuns (mesaje, fotografii sau înregistrări compromiţătoare). Astfel, pentru a deschide totuşi telefonul, poliţiştii au cerut ajutorul producătorului american Apple, decodarea iPhone-ului fiind considerată vitală în acest moment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net