Răzvan Şelariu şi-a botezat fiul la Piteşti

Ultima actualizare:

Deşi botezul a avut loc la Piteşti, familia Şelariu, compusă din el, soţie şi cei doi dopii (pe lângă Rareş cei doi soţi mai au o fetiţă) a trecut mai întâi pe la Reşiţa, oraşul natal al lui Răzvan. Medaliatul olimpic a considerat că, dacă tot are parte de un eveniment deosebit pentru micuţul său, să aducă şi el ceva bucurie altor copii.

Aşa că a luat legătura cu Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, care l-a îndrumat spre copiii de la Centrul de Zi Sfânta Maria din Reşiţa. Cărora le-a făcut nu doar o simplă vizită, ci le-a adus şi cadouri.

„Este un gest deosebit pentru copii, mă bucur că Răzvan n-a uitat de unde a plecat şi că a reuşit să facă această bucurie pentru copiii din centrul nostru", a spus Maria Cherteş, directoarea Centrului.

Răzvan Şelariu antrenează de patru ani echipa feminină a Qatarului. Acesta îşi doreşte enorm de mult ca fetele de acolo să ajungă într-o zi să concureze la cel mai înalt nivel, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, Răzvan împreună cu soţia sa au grijă ca fetele să aibă parte de cel mai bun antrenament.

Răzvan Şelariu a făcut parte din echipa României care a cucerit bronzul olimpic la Atena, în 2004, prima şi singura medalie obţinută la JO în proba pe echipe de gimnastica masculină românească. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net