Soţia lui Cadu se dezbracă pentru portughezi!

Ultima actualizare:
Sunt căsătoriţi  de patru ani
Sunt căsătoriţi de patru ani

Ricardo Cadu are cu ce să se mândrească! Şi nu e neapărat vorba de performanţele sportive şi trofeele câştigate cu CFR Cluj, echipa la care a venit din Portugalia în 2006. Căpitanul din Gruia are o familie frumoasă şi o nevastă pentru care este invidiat de mulţi bărbaţi. Recent, Dulce, soţia fotbalistului, a făcut un pictorial care i-a dat gata pe lusitani.

Ricardo Cadu se poate considera un om norocos şi împlinit. Profesional are o carieră bogată în trofee - a cucerit trei titluri de campion în Liga I, trei Cupe ale României şi două Supercupe - iar în plan personal a dat lovitura, căsătorindu-se cu Dulce, iubita lui din 2007, o femeie frumoasă, dorită şi admirată de foarte mulţi bărbaţi.

Deveniţi soţ şi soţie în 2009, cei doi portughezi au o familie modernă şi mondenă. Ultimul exemplu: pictorialul pe care blondina l-a realizat pentru conaţionalii ei şi nu numai.


    Sunt căsătoriţi  de patru ani
Sunt căsătoriţi de patru ani

Mare iubitoare de modă şi mereu interesată de noile tendinţe de fashion, Dulce n-a rezistat propunerii de a se lăsa fotografiată în ipostaze care încing imaginaţia oricărui mascul, iar Ricardo Cadu nu s-a opus, permiţându-i iubitei să se dezbrace în faţa obiectivului aparatului de fotografiat. Soţia căpitanului de la CFR Cluj a renunţat la inibiţii şi la multe obiecte vestimentare şi a apărut la piscină mai sexy ca niciodată!

Ceea ce a ieşit a fost un real succes, pozele prezentate de Dulce fanilor ei fiind extrem de apreciate.

Căpitanul clujenilor a devenit după golul reuşit etapa trecută cel mai bun marcator din istoria recentă a CFR, depăşindu-l cu un gol pe Adi Anca (27 de goluri), atacantul care deţinea prima poziţie în acest top. Fundaşul portughez a adunat 25 de reuşite în campionat, una în Supercupa CFR - Urziceni şi 2 goluri în cupele europene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net