Anghel Iordănescu ajută Steaua

Ultima actualizare:

    Lung jr. s-a accidentat şi a fost înlocuitFoto: Mediafax
Lung jr. s-a accidentat şi a fost înlocuitFoto: Mediafax

Amicalul „tricolorilor” cu Zimbru Chişinău s-a soldat cu doi „astrali” accidentaţi şi cu fotbalişti extenuaţi, de întreaga situaţie profitând steliştii, cei care au boicotat cantonamentul naţionalei.

Indirect, Anghel Iordănescu „îi face jocurile” lui Reghe. Găman şi Lung junior, doi titulari ai liderului Astra, au probleme medicale, iar restul componenţilor echipelor ce luptă pentru titlu sunt extenuaţi. În tot acest timp, roş-albaştrii, care au refuzat să vină sub comanda „Generalului”, se concentrează doar pe play-off. Naţionala divizionară i-a învins chinuit pe moldovenii de la Zimbru Chişinău, 1-0, şi rezultatul a fost plătit scump.

„Mă deranjează că Găman a ieşit accidentat şi în afară de el şi Lung are probleme. Sper să nu fie ceva grav”, a spus Iordănescu. Fundaşul nu a mai putut continua din minutul 30, simţind dureri la piciorul drept, iar portarul a fost călcat de un adversar aproape de finalul partidei şi a fost şi el înlocuit. Din câte se pare nu vor evolua în ultimul test al stagiului din Turcia. România va juca împotriva bulgarilor de la Beroe Stara Zagora, ce va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00. 

De asemenea, cei din lot sunt istoviţi. „Sincer, observ că s-a acumulat oboseala, mai mult una mentală... au şi venit toţi din alte cantonamente, din alte ţări, şi nu au avut pauză”, a mai spus selecţionerul. Ironia e că de problemele celor care vor începe lupta pentru titlu de săptămâna viitoare vor profita tocmai steliştii, cei care nu au vrut să-şi lase oamenii sub comanda „Generalului”, motivând că acest cantonament nu are miză şi că e mai important ca ei să se pregătească doar pentru play-off. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
avion boeing 737 max
image
image
image
image
image
image
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net