Bicfalvi: "Am câştigat mult înainte. Nu mai pun banii în faţă"

Ultima actualizare:

    Eric Bicfalvi, la Dinamofoto: fcdinamo.ro
Eric Bicfalvi, la Dinamofoto: fcdinamo.ro

Eric Bicfalvi (28 de ani) a fost prezentat oficial azi în tricoul lui Dinamo. El a anunţat ce obiective are, visează să ajungă la Euro şi decizia revenirii în ţară nu a fost una financiară.

"Mă bucur pentru alegerea făcută. Doresc să îmi aduc contribuţia pentru trofeele pe care sper să le câştig cu Dinamo. Colegul meu de cameră este Valentin Lazăr. Am cunoscut colectivul, este un grup unit, cu jucători de valoare care m-au primit foarte bine. În primul rând, m-am convins singur să vin la Dinamo. M-am consultat cu mai mulţi apropiaţi. Şi discuţiile cu domnul Rednic au contat. Dacă voi juca bine la echipa de club, e normal că mă voi gândi şi la echipa naţională. Am un fel de datorie faţă de România. Am câştigat mult înainte. Nu mai pun banii în faţă", a spus Bicfalvi.

Mijlocaşul de 28 de ani are o singură selecţie, în amicalul câştigat, scor 2-0, cu Danemarca, din 2014. A mai fost rezervă neutilizată în cele două meciuri cu Irlamda de Nord, scor 2-0 pe teren propriu, şi 0-0 în deplasare, în preliminariile Campionatului European 2016.

"Voi lupta pentru un post de titular. Nu am venit ca o vedetă, nu am venit cu fiţe, că trebuie să joc neapărat titular. Mă voi lupta şi, astfel, îmi pot câştiga locul între titulari", a mai declarat el.

Bicfalvi a mai jucat la Jiul Petroşani, Steaua , Gloria Buzău, Volyn Luţk (Ucraina) şi Liaoning Whowin (China).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
avion boeing 737 max
image
image
image
image
image
image
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net