Câte meciuri joci pe Biletul zilei și care este cota optimă pentru câștiguri maxime?

Ultima actualizare:

Biletul zilei la pariuri sportive este elementul cotidian fără de care pariorii români se simt incompleți. Avem peste un milion de jucători activi la noi în țară, însă foarte puțini câștigători.

De ce se întâmplă oare acest lucru? Este simplu: șansele fiecărui jucător cresc sau scad în funcție de câte meciuri joacă pe bilet și de cota totală a acestuia. Abordând o cotă optimă și o strategie simplă de gestionare a mizelor care să fie respectată întru totul, jucătorul are mult mai multe șanse de a obține câștigurile maxime pentru ponturile jucate.

În cele ce urmează îți vom prezenta două stiluri de joc la care să aderi dacă vrei să-ți mărești șansele de câștig și totodată să-ți îmbunătățești procentajul de bilete câștigate pe termen lung. Înainte de toate însă, vom discuta despre regulile de bază care trebuie aplicate indiferent de alegerea făcută:

Nu juca la pariuri mai mult de 10% din veniturile tale lunare. Stabilește-ți un buget lunar destinat pariurilor care să nu depășească a zecea parte din veniturile tale sau chiar și mai puțin de atât, dacă simți că pierderea respectivei sume te-ar putea afecta în vreun fel. Trebuie să poți paria la rece, fiind total detașat și luând deciziile fără nici un fel de presiune.

Joacă o miză fixă pe fiecare bilet. Degeaba ești priceput în ceea ce privește alegerea ponturilor și ai o rată bună de câștig dacă nu ai o strategie clară de gestionare a mizelor. Să spunem că joci bilete de cotă 10 și câștigi 4 astfel de bilete pe lună. Dacă ai paria aceeași miză pe fiecare bilet, ai realiza profit la sfârșitul celor 30 de zile, în schimb dacă mizezi în mod haotic, riști să ieși pe minus jucând absolut aceleași ponturi. Așadar, dacă vrei să ai șanse de a face profit pe termen lung, nu transforma pariurile în loterie!

Alege ponturi probabile și nu pariuri care au cote atrăgătoare. Biletul zilei nu este locul potrivit pentru „value bets”. Acele tipuri de pariu se joacă numai individual și în nici un caz combinat. Pentru biletul tău de zi cu zi, vei avea nevoie de pariuri extrem de probabile, indiferent de cât de valoroasă este cota lor în viziunea ta, întrucât ai nevoie de un procentaj de 100% pentru a câștiga.

Alege să pariezi pe echipe sau sportivi care au dat dovadă de constanță. Evită derby-urile și meciurile amicale, dar și partidele fără miză sau cele care se joacă în condiții meteo extreme: îți vei scădea în mod drastic șansele de reușită adăugând astfel de selecții pe biletul zilei.

Nu copia ponturile altora. Să-ți spun un secret: cele mai sigure ponturi sunt cele pe care le alegi chiar tu. Dacă vei depinde de alții, nu vei avea un control bun asupra câștigurilor tale și nu vei putea niciodată să-ți îmbunătățești performanțele. Pe site-ul PariuriX.com vei găsi un bilet zilnic cu sugestii de ponturi, însă chiar dacă acesta îți poate servi ca sursă de inspirație, nu înseamnă că trebuie să-l copiezi fără să analizezi și tu fiecare pont în parte.

Varianta A

Cea mai sigură metodă abordată de către pariorii din România este biletul zilei format din 2-3 evenimente, având o cotă totală cuprinsă între 2.00 și 3.00. Spre exemplu, poate fi vorba despre un bilet cu 2 selecții având cote de 1.50 sau de 3 selecții cu cote de 1.40. Jucând astfel de bilete vei avea șanse mult mai mari să ai un procent mai mare de bilete câștigătoare decât dacă joci cote mai mari sau meciuri mai multe. Astfel, vei avea deseori satisfacția de a câștiga, chiar dacă poate profitul imediat nu va fi imens; pe termen lung însă, această metodă are șanse mari de a se dovedi profitabilă.

Varianta B

A doua metodă preferată de către o bună parte dintre pariorii de la noi din țară este ceva mai riscantă însă are potențialul de a genera câștiguri mai mari. Este vorba despre biletul zilei format din 5-6 meciuri, având o cotă totală de aproximativ 10.00. Spre exemplu, un astfel de bilet poate fi realizat din 5 selecții cu cote de 1.60. Deoarece șansele de reușită sunt mult mai mici mergând pe această abordare, anumiți pariori joacă acest tip de bilet cu sistem, 5 din 6, pentru a putea recupera o parte din miză sau pentru a face un profit minim chiar și atunci când un pariu se încheie pierzător.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
evaluare nationala rezultate jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net