Cele mai ciudate goluri din istorie

Ultima actualizare:

    Top cinci cele mai ciudate goluri din istoriefoto: Click
Top cinci cele mai ciudate goluri din istoriefoto: Click

De-a lungul timpului pe terenurile de fotbal s-au petrecut faze incredibile. Fie că a fost o gafă a portarului, a unui apărător sau pur şi simplu o “sclipire” aproape imposibilă a unui atacant, rezultatul a adus la unul dintre cele mai ciudate goluri din istorie.

Topurile în materie sunt diferite atunci când vorbim despre cele mai ciudate goluri din istorie, dar concluzia generală e că polonezii de la Odra sunt câştigătorii. Marcatorul habar nu a avut că a înscris!

Ce s-a întâmplat? La un meci Odra Wodzislaw - Wisla Plock, disputat în campionat, Adam Czerkas a punctat singurul gol al partidei. Practic, un adversar a şutat în el, a încercat să se ferească, iar balonul a ajuns în poartă dintr-un unghi imposibil.

Printre cele mai ciudate goluri din istorie se numără şi nume “grele”. Spre exemplu, Javier Hernandez la debutul său la Manchester United s-a împiedicat în careu, mingea l-a lovit în cap şi a intrat în poarta celor de la Chelsea.

Apoi, Brolin, pe vremea când juca la Leeds United, a fost luat la ţintă, mingea l-a lovit în cap şi apoi a intrat între buturi.

La jocul dintre Santacruzense şi Atletico Sorocoba, un copil de mingi a fost eroul gazdelor. Mingea a părăsit terenul, dar puştiul nu i-a returnat-o, ci a a repus-o în joc şi a marcat. Arbitra disuputei din ligile inferioare a validat reuşita. A fost cu siguranţă printre cele mai ciudate goluri din istorie.

Cele mai ciudate goluri din istorie

La un meci din Cupa Marocului dintre FAR Rabat şi Moghreb s-a ajuns la penalty-uri. Portarul primei echipe, Khalid Askri, s-a bucurat după ce a respins mingea în faţă, dar în timp ce celebra balonul, din efect, s-a scurs în poartă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net