Chelsea - PSG

Ultima actualizare:

    Jose Mourinhofoto: click
Jose Mourinhofoto: click

Meciul Chelsea - PSG a fost unul incendiar. Francezii l-au pierdut din minutul 31 chiar pe Ibrahimovic, eliminat destul de uşor, au fost conduşi de două ori, prima dată în minutul 80, dar au revenit şi s-au calificat în sferturi, după 1-1 la finalul timpului regulamentar şi 2-2 după prelungiri. Oamenii decisivi au fost brazilienii Thiago Silva şi David Luiz.

"La Chelsea - PSG, adversarii au meritat să se impună. Când o echipă nu poate să se apere la două cornere şi primeşte două goluri, atunci nu perită să câştige. Când o echipă nu face faţă presiunii de a avea cu un jucător mai mult şi de a juca acasă..."a spus enervat antrenorul englezilor, Mourinho.

"Pentru adversari era uşor: zece oameni, organizare defensivă, contraatac, aşteptarea momentului potrivit. Aşteptarea unei greşeli. Nu aveau nimic de pierdut. Am jucat meciuri de Liga Campionilor cu acest sentiment. Este dificil în zece oameni, dar mental nu mai simţi o presiune. Cei de la PSG au meritat acest rezultat, această remiză", a continuat "The Special One".

După rezultatul de la Chelsea - PSG, britanicii se concentrează acum pentru titlul în Anglia şi Cupa Ligii: "Pentru mine a fost o surpriză. Sunt dezamăgit, dar încerc mereu să fiu pragmatic. Când adversarii sunt mai buni decât noi, merităm să pierdem. Nu am meritat să mergem mai departe, acceptăm asta...Dacă vom câştiga Premier League şi Cupa Ligii va fi un sezon fantastic. Deci nu este momentul să plângem. Mergem înainte".

Chelsea - PSG

Ibrahimovici nu şi-a putut ajuta prea mult echipa, fiind eliminat, dar a oferit declaraţia meciului. "Nu ştiam dacă să fiu furios sau să râd. Pentru mine, când am văzut cartonaşul roşu, a fost ceva de genul: Ok, tipul nu ştie ce face. Dar nu asta a fost cel mai rău. Cel mai rău când am văzut cartonaşul roşu a fost că toţi jucătorii lui Chelsea m-au înconjurat. M-am simţit ca şi cum aveam o mulţime de copilaşi în jurul meu", a spus acesta.

În tur, Chelsea - PSG au terminat la egalitate, scor 1-1, rezultat înregistrat şi la Londra după 90 de minute. PSG a mers mai departe datorită golurilor mai multe înscrise în deplasare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net