Dovada clară că "Il Luce" e şeful!

Ultima actualizare:
Papp e audiat  pentru fapte  petrecute când  juca la Vaslui
Papp e audiat pentru fapte petrecute când juca la Vaslui

Când e o acţiune a naţionalei, atunci e, inevitabil, prezent şi Mircea Lucescu. Antrenorul Şahtiorului a luat luni seara cina cu ”tricolorii”, aşa cum s-a întâmplat înaintea meciului cu Irlanda de Nord. ”A contat prezenţa lui în cantonament!”, a explicat selecţionerul Iordănescu, omul care în urmă cu doar patru ani îl făcea praf pe Lucescu. Click! vă arată de ce ”Generalul” şi-a schimbat opiniile radical.

“Eu l-am nominalizat pe Mircea Lucescu, cred că era cea mai bună variantă  pentru a fi antrenor la naţională”. Declaraţia îi aparţine lui Iordănescu şi a  fost făcută în septembrie 2014, în momentul în care a fost instalat selecţioner al României. Înaintea meciul cu Irlanda de Nord, dar şi acum, în săptămâna duelului cu Insulele Feroe, din preliminariile pentru Euro 2016, Lucescu e prezent alături de ”tricolori” în cantonament. Susţine că nu e vizită de lucru, ci doar de îmbărbătare a fotbaliştilor. Potrivit surselor Click!, antrenorul Şahtiorului nu face decât să se apropie din ce în ce mai mult de jucătorii pe care, din vară, îi va pregăti, din poziţia de tehnician al primei reprezentative.

Din vară, Lucescu va veni antrenor la naţională

Dincolo de faptul că acesta nu-şi va mai prelungi contractul cu Şahtior, la naţională sunt secunzi ”copiii” lui, mai e un indiciu clar al mutării. Iordănescu, până anul trecut aprig contestatar al lui ”Il Luce”, şi-a îndulcit radical tonul. Acum patru ani, ”Generalul„ l-a făcut praf pe Lucescu la gsp.tv: ”Lucescu a avut două performanţe: calificarea la Euro 84 şi să desfiinţeze Gheata de Aur. Îşi permite să vorbească enorm. Îl ştim şi îl cunoaştem pe Mircea Lucescu... crede că e unicul: el a inventat fotbalul în România, el a făcut echipe, el e persecutat de Securitate. Pentru mine există doar doi mari antrenori în Romania: Ienei şi Covaci”. Dintr-odată, însă, Lucescu e chemat să ajute cu sfaturi naţionala României.

Papp, audiat la Vaslui


    Papp e audiat  pentru fapte  petrecute când  juca la Vaslui
Papp e audiat pentru fapte petrecute când juca la Vaslui

Fundașul celor de la Steaua, Paul Papp, convocat la echipa națională pentru meciul cu Insulele Feroe, a plecat ieri dimineață din cantonamentul de la Mogoșoaia.  Nu a fost vorba de nici o accidentare, fotbalistul a primit permisiunea de a lipsi de a antrenamente pentru a putea merge la Vaslui. Acolo, Papp s-a dus direct la Tribunal, pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar de proxenetism. Potrivit procurorilor, stelistul ar fi fost clientul unei eleve exploatate de doi vasluieni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Boloni
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net