Galatasaray îl curtează în continuare de Dennis Man

Ultima actualizare:

    Dennis ManFoto: Guliver/ GettyImages
Dennis ManFoto: Guliver/ GettyImages

Prezent în cantonament cu naționala României, Dennis Man are și alte preocupări în această perioadă. Interesul turcilor de la Galatasaray pentru el este din ce în ce mai mare, astfel că fac presiuni pe lângă italienii de la Parma pentru a-I obține semnătura.

“Galatasaray are o șansă pentru transferul starului român, întrucât Parma este pe locul 14 în clasament și este dificil să revină în Serie A. Potrivit surselor, Cim Bom încearcă varianta împrumutului, cu opțiune de cumpărare”, au scris jurnaliștii de la ”Fotomac”, citați de digisport.ro. Conducătorii formației la care mai joacă Moruțan și Cicâldău, încearcă să  profite de perioada mai slabă pe care o traversează internaționalul român, care de trei etape este doar rezervă neutilizată, asta deși a început sezonul ca titular. De altfel, antrenorul Galatei, Fatih Terim, a recunoscut pentru aceeași publicație că Man se află pe lista sa de ”cumpărături”: ”Am vrut să-l transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie, vom vedea la momentul respective”, a declarat cel supranumit ”Împăratul”.

În acest sezon, Dennis Man a strâns 7 apariții în tricoul Parmei, chiar dacă atunci când a fost adus, la începutul anului, era anunțat ca viitoarea vedetă a echipei. Numai că declarațiile recente ale antrenorului său au arătat că acesta e nemulțumit de prestațiile de la antrenamente ale jucătorului român și de aceea nu îl mai introduce pe teren.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro