Lăcătuş nu se mai întoarce în Liga I

Ultima actualizare:

    Marius Lăcătuş  s-a stabilit în Spania
Marius Lăcătuş s-a stabilit în Spania

Marius Lăcătus a anunţat că nu va părăsi Spania pentru a prelua o echipă din ţară, mai ales că aici tehnicienii sunt batjocoriţi de conducători.

Tehnicianul de 51 de ani l-a compătimit pe Petre Grigoraş, demis de la ASA după două etape, el trecând printr-un episod asemănător, tot la trupa din Târgu Mureş.

“Mă gândeam că eu am prins trei etape la Târgu Mureş, tot aşa, după pregătirea de iarnă”, a spus “Lăcă” la Digi Sport, mureşenii schimbând patru tehnicieni în acest sezon.

Apoi, a continuat: “Când s-a decis să nu mai continui, ne-am strâns mâna… Dar, am simţit încă din timpul meciului că se pregăteşte schimbarea”.

“Fiara” a stat doar trei etape la ASA, în martie 2012, având ca bilanţ o înfrângere şi două remize. La final, Lăcătuş a anunţat că nu se va mai întoarce în fotbalul românesc.

“De ce să revin în ţară? Să bat recordurile, să mă dea afară după o etapă?! În Spania e greu să devii antrenor şi ar trebui să ne bucurăm atunci când unii ajung tehnicieni sau jucători aici”, a încheiat fosta glorie stelistă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
avion boeing 737 max
image
image
image
image
image
image
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net