Le-au dat punctele «câinilor»?

Ultima actualizare:

    Iulian Mamele (în alb) se jură că a jucat  corect cu Dinamo
Iulian Mamele (în alb) se jură că a jucat corect cu Dinamo

Meciul Dinamo-Chiajna, terminat 4-0 pentru “câini”, a dat naştere unui scandal monstru. Centralul Tudor a simţit că fundaşii Concordiei ar trage pentru Dinamo şi i-a spus antrenorului Falub să-i scoată din teren. Cei vizaţi sunt Mamele şi Tincu, iar fotbaliştii au fost uluiţi când au auzit acuzaţiile arbitrului.

Alexandru Tudor a fost protagonistul unui episod neobişnuit. La scorul de 1-0 pentru Dinamo, când mai era un sfert de oră de joc din prima repriză, el a fugit spre banca celor de la Chiajna, camerele tv surprinzând momentul, şi a avut un dialog cu Adrian Falub. I-a transmis tehnicianului că oamenii săi din apărare, Mamele şi Tincu, comit greşeli copilăreşti, suspectându-i că truchează meciul. Antrenorul nu l-a luat în seamă şi i-a folosit tot jocul, scorul final fiind 4-0. “Spectacolul” oferit de Tudor l-a surprins până şi pe Ion Crăciunescu, fost mare arbitru şi omul care de obicei îl proteja pe “Brad Pitt”. “E un tip foarte inteligent, dar în timpul jocului îşi pierde controlul şi face astfel de lucruri. Dacă e aşa cum spun cei de la Chiaj­na, e extrem de periculos, refuz să cred că e capabil de aşa ceva...nu cred că poţi să te duci la o bancă şi să-i spui antrenorului aşa ceva. Trebuie să ai dovezi clare, fiindcă lucrurile sunt foarte grave”, a spus Crăciunescu.    

«Tudor va plăti»


    Alexandru Tudor  e cunoscut pentru  intransigenţa sa
Alexandru Tudor e cunoscut pentru intransigenţa sa

Apărătorul celor de la Chiajna vrea să se adreseze comisiilor pentru ca numele său să fie reabilitat şi Alexandru Tudor să fie tras la răspundere.“Click!”: Ai discutat cu arbitrul după meci pentru a-i cere explicaţii? De ce crezi că a avut un asemenea comportament?Iulian Mamele: Niciodată nu am vorbit cu Tudor, nu am avut nici un fel de probleme şi l-am respectat întotdeauna. Acum a fost rea intenţie. În văzul tuturor, s-a dus la antrenor şi i-a spus să scoată fundaşii centrali că sunt blatişti. Mi-a pătat imaginea şi toată lumea mă va eticheta. Când am deschis internetul şi am citit, am fost şocat. Ai fi zis că sunt cel mai mare criminal, mai era un pic şi primeam şi mandat. Trebuia să mai scrie doar: “Infractorul Iulian Mamele e şi blatist”.Cum te vei apăra?Mă duc la comisii, e dreptul meu să mă apăr. El să vină cu argumente, dacă eu am fost “blat”, sunt de râsul tuturor, sunt penibil şi merit să fiu pedepsit. Dar, dacă a greşit Tudor, ce se întâmplă?! Şi el trebuie să plătească.Aţi făcut un joc slab, patru goluri încasate.Se întâmplă în viaţa unui fotbalist să şi greşească, dar are cine să mă tragă la răspundere. Păi, dacă era cum zicea el, ne mai ţinea antrenorul în teren până la final? E munca mea de o viaţă, cum să spui aşa ceva despre mine. Cu adversarii se comporta altfel...Cum anume?Îţi dau cuvântul de onoare, nu-i scotea din “Bravo, bravo”.  I-am spus: “Am crezut că eşti imparţial!” şi mi-a răspuns că dinamoviştii joacă prea bine. Nici nu puteam să mă apropii de ei şi la fiecare fază îmi spunea că se vede din avion că vreau să iau roşu.

Porumboiu: «Dacă era ceva în neregulă apărea în raport»

Adrian Porumboiu, un alt fost mare arbitru internaţional, consideră că Tudor trebuia să menţioneze în raport dacă avea suspiciuni în privinţa unor jucători, dar “centralul” nu a făcut-o. “Tudor nu poate să invoce ceva ce nu ştie că e adevărat. Un arbitru scrie în raport dacă ceva e în neregulă şi cu asta basta. Nu mă mai iau de el fiindcă au trecut anii, dar are pe conştiinţă un titlu deturnat de la Vaslui. În mod normal îţi trebuie probe clare, nu să-ţi dai cu părerea. Ce, Mamele a venit de la Barcelona şi acum nu mai joacă bine?”, a spus Porumboiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net