Marius Şumudică a mai făcut o minune cu Astra

Ultima actualizare:

    Marius (în negru) a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai AstreiFoto: Mediafax
Marius (în negru) a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai AstreiFoto: Mediafax

Nu e Steaua, e Astra! Giurgiuvenii au un parcurs fără greşeală în Liga Europa. Fotbaliştii lui Marius Şumudică au reuşit să mai doboare un nume important din fotbalul european. După ce au eliminat West Ham, joi (20 august), giurgiuvenii s-au impus acasă cu 3-2 în faţa olandezilor de la AZ Alkmaar şi au prima şansă în returul play-offului, programat săptămâna viitoare.

Astra continuă să furnizeze surpriză după surpriză. A uimit lumea fotbalului după ce s-a calificat în play-offul Ligii Europa, în detrimentul englezilor de la West Ham United, iar în turul cu olandezii de la Alkmaar s-a impus cu 3-2, revenind de la 2-0, scor stabilit de batavi după nici un sfert de oră de joc. ”Jucătorii mei au fost eroi, nişte băieţi minunaţi, având în vedere că joacă din trei în trei zile”, a spus, la final, antrenorul Marius Şumudică, fericit că a reuşit să-şi motiveze jucătorii să revină în meci atât de puternic. “Mă gândeam că putem să revenim pentru că am încredere în băieţi şi formăm o echipă puternică. Încă nu s-a jucat nimic pentru că ne aşteaptă un meci retur care este mult mai greu decât meciul de la Giurgiu”, a spus unul dintre marcatorii Astrei, Alexandru Dandea pentru Dolce Sport.

De Amorim l-a completat: ”Acolo va fi foarte greu. Eu zic că sunt 50-50, aşa cum a fost şi cu West Ham. Trebuie să fim uniţi, concentraţi şi să dam gol şi acolo. Nu suntem favoriţi, că jucăm la ei acasă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net