Măţel, pe lista ruşinii

Ultima actualizare:

    Alexandru Măţel  a jucat doar 15 minute  în meciul cu Lyon
Alexandru Măţel a jucat doar 15 minute în meciul cu Lyon

La începutul sezonului european am fost încântaţi că avem jucători români în cea mai tare competiţie intercluburi de pe continent. Unul dintre ei însă, fundaşul Alexandru Măţel, nu a dat deloc motive de bucurie. Echipa la care evoluează, Dinamo Zagreb, nu a făcut nici un punct în grupele Ligii Campionilor şi riscă să rămână cu acest palmares” şi după ultima etapă, când are meci cu Juventus.

Faza grupelor din Liga Campionilor se apropie de final, rămânând să se dispute ultimele jocuri. Dacă unii dintre românii prezenţi cu echipele din străinătate în competiţie au şanse să meargă mai departe, pentru Alexandru Măţel, lucrurile stau la polul opus. Echipa sa, Dinamo Zagreb, a ”reuşit performanţa” să piardă toate meciurile pe care le-a jucat până acum, cu cei de la Sevilla, Lyon şi Juventus, având ultimul joc din grupă tocmai împotriva italienilor, lideri ai clasamentului.

Şi nu ar fi pentru prima dată când croaţii ar termina grupele fără a obţine un punct. În ultimul meci, Măţel are de înfruntat liderul Juventus şi e puţin probabil ca Dinamo să reuşească vreun punct în faţa italienilor. Dacă lucrurile vor sta aşa cum o arată calculele hârtiei, echipa din Zagreb ar intra în istorie, fiind clubul care nu reuşeşte nici măcar un egal în faza grupelor, în două sezoane diferite.  Nu se ştie însă dacă frundaşul român vaputea evolua cu Juventus, el fiind suspect de fractură de piramidă nazală în meciul de marţi seară, cu Lyon. Apărătorul echipei croate a fost înlocuit în minutul 14 al partidei de pe “Maksimir” cu atacantul chilian Angelo Henriquez, după ce a început să sângereze, în urma ciocnirii cu căpitanul francezilor, Maxime Gonalons, în minutul 10. Până ca înlocuirea să se producă, sportivul nostru nu a revenit pe gazon, medicii acordându-i îngrijiri.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net