Messi «s-a rupt»

Ultima actualizare:

    Messi n-a rezistat  pe teren decât 10 minute  cu Las PalmasFoto: AP
Messi n-a rezistat pe teren decât 10 minute cu Las PalmasFoto: AP

Barcelona a câştigat meciul cu Las Palmas, dar şi-a pierdut vedete, Leo Messi suferind o ruptură a ligamentelor. Argentinianul va sta departe de teren în jur de două luni şi e incert pentru derby-ul cu Real, programat la 21 noiembrie.

Catalanii au câştigat prima partidă după eşecul usturător de la mijlocul săptămânii cu Celta Vigo, 1-4. S-au impus sâmbătă seara (26 septembrie) în faţa celor de la Las Palmas, în etapa a 6-a a campionatului, cu scorul de 2-1, însă au plătit enorm pentru acest succes. După doar zece minute de joc au rămas fără Leo Messi, care în urma unui duel cu un fundaş advers, a fost dus de urgenţă la cel mai apropiat spital. Medicii au pus verdictul şi diagnosticul a fost anunţat pe site-ul oficial al clubului catalan: ruptură a ligamentului colateral intern a genunchiului stâng, argentinianul având o accidentare de acest gen şi-n decembrie 2012. Perioada de inactivitate este între şapte şi opt săptămâni şi aproape sigur el nu va juca împotriva marii rivale Real Madrid, derby-ul  fiind programat la data de 21 noiembrie. Colegii săi au postat pe reţelele de socializare mesaje de susţinere şi l-au încurajat pe argentinian, care va fi nevoit să absenteze şi-n meciurile importante din Liga Campionilor, nu doar din campionat.

Starul Barcelonei a primit  îngrijiri medicale pe gazon, sub  ochii îngrijoraţi ai coechipierilor
Starul Barcelonei a primit îngrijiri medicale pe gazon, sub ochii îngrijoraţi ai coechipierilor

“O accidentare reprezintă cel mai urât lucru care se poate întâmpla unui fotbalist şi devine cu atât mai greu de suportat atunci când e vorba despre Messi. E o veste bună pentru rivali, dar pentru noi e o mare încercare. Acum suntem în faţa unui test şi trebuie să-l trecem. Vom juca ca şi până acum, mai ales că avem jucători de mare calitate”, a spus antrenorul Luis Enrique.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net