Mircea Rednic visează miracole cu Dinamo

Ultima actualizare:

    Dinamoviştii au intrat în gura antrenorului Mircea Rednic după eşecul ruşinos cu Chiajna
Dinamoviştii au intrat în gura antrenorului Mircea Rednic după eşecul ruşinos cu Chiajna

Mircea Rednic a odihnit o parte dintre titulari la meciul cu Concordia, din Cupa Ligii, iar cei introduşi în teren au dezamăgit. Chiajna, o echipă ce se zbate să evite retrogradarea, a umilit trupa cu pretenţii de campioană.

Elevii lui Falub au punctat de trei ori, toate golurile fiind reuşite cu capul, cei de la Chiajna devenind clar favoriţi pentru a ajunge în finala Cupei Ligii. “Au fost câteva schimbări faţă de meciul cu Steaua şi asta s-a simţit. Sunt fotbalişti care au pretenţii să joace şi au primit şansa acum. Nu am tratat cu seriozitate această partidă încă din primul minut. Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva. Nu am fost conectaţi la miză şi-mi asum responsabilitatea pentru rezultat. Nu este lipsă de valoare, e clar că au crezut că este un meci care se poate câştiga foarte uşor”, a tunat Rednic.

Apoi, a continuat: “Au crezut că doar numele Dinamo e de ajuns. Am fost surprinşi pe contraatac şi am dormit în marcaj. E trist şi inacceptabil pentru o echipă cu pretenţii cum suntem noi. Sper ca ceea ce s-a întâmplat să fie un semnal de alarmă pentru toată lumea. E ruşinos!”.

Totuşi, antrenorul dinamovist crede că-n manşa a doua a semifinalei elevii săi se vor impune la scor şi se vor califica în finală: “Poate e mai bine că am pierdut acum, şi cu 3-0, fiindcă începuse să ne ia valul, că suntem campioni, că suntem cei mai buni. O să pregătesc mai bine meciul din retur. O să avem o altă abordare şi avem şansa noastră. În campionat, am bătut Chiajna cu 4-0, deci se poate”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net