Miriuţă, după meciul de Cupă: ”Am suferit, U. Cluj a făcut o partidă foarte bună”

Ultima actualizare:

    Vasile Miriuţă
Vasile Miriuţă

Tehnicianul dinamovist Vasile Miriuţă a declarat după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, că Universitatea Cluj a făcut o partidă foarte bună, astfel că Dinamo a muncit mult pentru victorie.

 Miriuţă este optimist înaintea ultimelor trei meciuri ale echipei sale din acest an, cu Sepsi, FC Voluntari şi Poli Timişoara, din Liga I.

"Am suferit. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu. Universitatea Cluj a făcut o partidă foarte bună. Terenul a fost foarte greu, un teren moale. (...) Îmi doresc să câştig aceste trei jocuri. Nu e vorba de ultimatum, eu îmi doresc cu jucătorii să câştigăm aceste trei jocuri. Am mare încredere în băieţii mei. Sunt foarte optimist că le vom câştiga. Îmi doresc ca pe 18 decembrie, luni, să fim pe locul 6", a spus Miriuţă la Digi Sport.

De cealaltă parte, Adrian Falub, consideră că Universităţii Cluj i-a lipsit şansa. "Cred că n-am fost destul de proaspeţi. Până la urmă cu sunt importante penaltiurile. Am făcut un joc bun şi trebuia să câştigăm. Astăzi ne-a lipsit şansa. Tactic am făcut o partidă foarte bună, după părerea mea", a afirmat Falub la Digi Sport.

El a menţionat că Universitatea Cluj şi-a regăsit identitatea şi că singurul lucru care a ţinut echipa în viaţă au fost suporterii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net