Mutu, cercetat pentru escrocherie

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu
Adrian Mutu

După ce timp de doi ani au fost cei mai buni prieteni şi parteneri de afaceri, Adrian Marţean, finanţatorul echipei UTA şi Adrian Mutu au devenit acum cei mai mari duşmani.

Adrian Mutu şi Adrian Marţian, foşti doi buni prieteni, sunt acum la cuţite. Fotbalistul şi mama sa, Rodica Mutu, sunt cercetaţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Bihor, fiind acuzaţi că l-ar fi înşelat pe Marţian cu 15 milioane euro, informează www.ebihoreanul.ro.

Concret, Mutu şi mama lui şi-ar fi însuşit ilegal instalaţiile pentru o fabrică de producere a combustibilului biodiesel, aduse în ţară, din Italia, de către Marţian. Iniţial, scopul celor doi foşti parteneri de afaceri era de a construi o fabrică de combustibil biodiesel în Parcul Industrial Borş, care între timp a devenit funcţională. De pe urma acestei afaceri, Mutu ar fi trebuit să-i plătească lui Marţian suma de 5,5 milioane de euro, dar Marţian a declarat pentru sursa citată că nu a primit niciun leu.

"În baza contractului încheiat în Italia, Mutu ar fi trebuit să-mi achite în rate cele 5,5 milioane euro, cât ar fi fost investiţia pentru partea lui de instalaţie. Dar n-a plătit. Din contră, împreună cu maică-sa, au momit-o cu bani pe tâmpita de nevastă-mea, care a falsificat în numele meu nişte acte, transformând contractul iniţial într-unul de închiriere, ceea ce înseamnă că eu aş fi dat fabrica, pentru 10 ani, firmei Ama Biodiesel. Mai pe scurt, Mutu nu îmi mai plăteşte nimic şi îmi foloseşte proprietatea, iar eu nu pot face nimic", a precizat Marţian, care a făcut plângere la Parchetul Oradea pe numele lui Mutu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net