Mutu: "Voi accepta dacă voi fi chemat la naţională!"

Ultima actualizare:

    Adi Mutu, pe vremea când juca la echipa naţională
Adi Mutu, pe vremea când juca la echipa naţională

Adi Mutu va juca la indienii de la FC Pune şi nu exclude o revenire în circuitul echipei naţionale, deşi va împlini 37 de ani. El a anunţat că va urma cursurile de antrenor şi visează să fie selecţionerul României în viitor.

Deşi este demult ieşit din circuit, Mutu se mai gândeşte la echipa naţională şi într-un interviu acordat Dolcesport, nu exclude varianta de a mai juca pentru tricolori, chiar dacă în ianuarie va face 37 de ani.

"Eu cu nea Puiu Iordănescu m-am înţeles extraordinar de-a lungul timpului, când am colaborat la echipa naţională. E un antrenor foarte bun, o persoană cu o sensibilitate aparte. Chiar m-a sunat anul trecut şi îmi spunea: "Apuca-te să joci, că eu o sa te chem!'.Dar i-am spus că pentru moment, nu. Eu am mai spus, dacă eu consider că am pregătirea necesară şi forma necesară pentru a putea duce un meci la echipa naţională a la Mutu, voi accepta dacă voi fi chemat. Dacă nu, nu are rost, pentru că nu vreau să mă prezint şi în loc să aduc un aport să dăunez echipei naţionale", a declarat Mutu pentru Dolce Sport.

El a vorbit despre situaţia antrenorului Stelei, Mirel Rădoi, şi a anunţat că se gândeşte să devină şi el antrenor: "Am fost puţin surprins, dar mă bucur pentru el, sper să facă treaba bună. Are dificultăţi, e normal, nu trebuie să îşi piardă încrederea în el, pentru că aşa se întâmplă atunci când porneşti la un drum nou cu o echipă, probabil cea mai bună echipă din România. Să stea liniştit, să îşi continue treaba, să îşi ia licenţele ca să nu mai aibă ce să spună lumea asta rea, care văd că numai de lucrul ăsta e interesată, în loc să se uite la munca pe care o depune acest băiat. Eu deja studiez, vreau să fiu antrenor, să încep să antrenez. Visez să devin antrenorul echipei naţionale".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net