Pandurii, victima de serviciu a «câinilor»

Ultima actualizare:
Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Pandurii au un complex de inferioritate în faţa celor de la Dinamo. Gorjenii au pierdut patru puncte în campionat şi au fost eliminaţi din Cupa României, dar şi din Cupa Ligii.

Rolurile s-au inversat în ultima perioadă. Dinamoviştii le prinseseră frica gorjenilor şi au avut nevoie de timp pentru a întrerupe seria eşecurilor şi o dată „rupt” ghinionul, „câinii” au trecut la atac. S-au transformat în învingători, iar maniera e una care l-a scos din minţi pe antrenorul Edi Iordănescu, cel care a tot fost trimis în tribune în partidele cu bucureştenii din cauza protestelor la adresa arbitriilor. Concret, Pandurii nu au mai bătut-o pe Dinamo din aprilie 2015, adică de aproape un an. Şi atunci a fost un scor strâns, 3-2, Nistor marcând în minutul 80. Se pare că bucureştenii au „prins” ideea şi s-au răzbunat. Următorul joc, în august 2015, în Liga I, cele două s-au întâlnit pe terenul trupei din Târgu Jiu. S-a încheiat cu scorul de 2-2, Gnohere punctând pentru Dinamo în minutul 90+4.

Luna următoare, a avut loc duelul din Cupa Ligii, una câştigată clar de bucureşteni, 2-0, pentru ca în octombrie cele două să se lupte în Cupa României. Tot pe „Municipal”, băieţii lui Rednic au dat lovitura în minutul 90, gol Vojnovici. Iordănescu a dorit revanşa în campionat şi şansa a avut-o în decembrie anul trecut, în „Ştefan cel Mare”. Meciul „curgea” către o remiză, 1-1, însă Puljici şi-a trecut numele pe tabelă în minutul 90+1.

„A fost acel gol primit în minutul 90+4, în tur, care ne-a supărat foarte tare. Am analizat la momentul respectiv şi speram să nu se mai întâmple”, a spus tehnicianul celor de la Pandurii, Edi Iordănescu. Apoi, a detaliat: „La fel s-a întâmplat în Ştefan cel Mare, gol în minutul 90+1 din fază fixă. M-a deranjat că nu am fost responsabili şi concentraţi fiindcă a făcut ca Dinamo să ia toate punctele şi noi să plecăm cu mâna goală, în ciuda faptului că jocul ne arăta că puteam emite pretenţii la cel puţin un punct. Asta este...cred că am învăţat din greşeli”.

Cert e că omul de pe banca gorjenilor ar fi vrut să joace diseară pe Arena Naţională pentru a încheia şirul negativ, dar şi pentru alte motive „organizatorice”. „În Ştefan cel Mare ei au mai multe atuuri şi noi nu prea avem condiţii. Acolo, vestiarul oaspeţilor arată ca o cămară. În plus, nu m-aş mai întâlni cu acel personaj plantat în gura tunelului, care m-a înjurat de toţi membrii familiei şi după aceea fugea după mine să-şi ceară scuze”, a mai spus Iordănescu referindu-se la conflictul avut cu Bogdan Bălănescu, secretarul general al roş-albilor.   

«Niciodată nu aş antrena Dinamo»


    Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Tehnicianul Pandurilor, Edi Iordănescu, a anunţat că nu i-ar putea antrena pe roş-albi fiindcă sunt rivalii clubului său de suflet, Steaua. „E singura echipă din România despre care pot să spun că niciodată nu o voi antrena. Nu am putea să convieţuim împreună. E incompatibilitate totală. Ceea ce simt eu pentru Steaua e în contradicţie cu Dinamo şi culorile ei. Respect echipa, sper să ajungă în Europa, dar vă spun clar că aş putea pregăti oricare altă formaţie, mai puţin Dinamo”, a explicat Iordănescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net