Porumboiu îl apără pe Șumudică:” Nu l-am văzut niciodată la pariuri”

Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu a declarat că nu l-a văzut pe Marius Şumundică, în perioada în care a fost antrenorul echipei Vaslui, să intre într-o casă de pariuri, dar a avut un jucător care era parior înrăit.

"Eu, Porumboiu, am lucrat cu el şi dacă Şumudică spune că acum e vinovat, îl cred, dacă zice că e nevinovat, la fel, îl cred sută la sută. Îl susţin şi mi se pare incorect ce se petrece acum cu Astra, echipa care are patronul în închisoare, acum a mai apărut şi problema asta cu antrenorul ei. Chiar în ziua în care a semnat contractul cu Vaslui am stat la o discuţie lungă cu Şumudică, de patru-cinci ore. Mi-a mărturisit că s-a lepădat de patima asta a jocurilor de noroc şi de pariuri. Mi a zis «pariurile sunt jocuri de copii pe lângă viciul jocurilor de noroc, dar gata, am scăpat de ele». Cât timp a fost la Vaslui, nu l-am văzut niciodată pe Şumudică jucând la pariuri sau cu bilete, în schimb, un jucător de la acea vreme aproape că stătea numai într-o casă de pariuri, abia îl puteam scoate de acolo", a spus Porumboiu, pentru Gazeta Sporturilor.

Marius Şumudică (44 de ani), care a stat pe banca echipei din Vaslui în 2012, poate fi suspendat, după sesizarea Comisiei de Integritate a Federaţiei Române de Fotbal, conform căreia antrenorul Astrei ar fi pariat, pe un cont on-line, pe meciuri de fotbal din Liga 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro