Ronnie O’Sullivan a refuzat să facă breakul maxim!

Ultima actualizare:

    Ronnie O'Sullivanfoto: Getty
Ronnie O'Sullivanfoto: Getty

Ronnie O’Sullivan a realizat un break de 146, în loc de maximul de 147, el protestând astfel la adresa organizatorilor Openului Galez. Aceştia au decis să acorde 10.000 de lire streline premiu pentru cel mai consistent break, dar nu să ofere o primă specială pentru un "147".

"Puteam juca bila neagră şi puteam face un 147. Realizarea unui break maxim este o performanţă importantă, dar îţi aduce doar 10.000 de lire sterline", a declarat Ronnie O'Sullivan la BBC.

"Nu e o încâlcare de regulament, dar e o ruşine pentru sport! Jucătorii au datoria către fani de a juca cât pot de bine. Orice în afară de asta este lipsă de respect față de cei care au plătit bilet să te vadă. Dacă 10.000 de lire nu înseamnă nimic, atunci îmi pare rău pentru el", a spus preşedintele Asociaţiei Mondiale de Snooker, Barry Hearn.

Al doilea protest

În 2010, la World Open, în meciul cu Mark King, Ronnie O’Sullivan a întrebat arbitrul cât e premiul pentru break-ul maxim. A aflat că e de 4.000 de lire sterline şi atunci, când ajunsese la 140 de puncte, a lăsat tacul jos şi a refuzat să execute ultima bilă neagră. Arbitrul l-a rugat să "încheie" masa, "Fă-o pentru fani!" i-a spus acesta, şi Ronnie s-a lăsat înduplecat.

"Acestea sunt momente magice în snooker şi merită recompense magice",a spus el atunci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
avion boeing 737 max
image
image
image
image
image
image
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net