Soţia lui Şumudică face instrucţie cu angajaţii

Ultima actualizare:

    Soţia antrenorului  Astrei este  cunoscută ca o  persoană energică
Soţia antrenorului Astrei este cunoscută ca o persoană energică

Marius Şumudică este plecat cu Astra în cantonament în Cipru, dar asta nu înseamnă că afacerile familiei sunt blocate. Din contră! Liliana, soţia tehnicianului liderului la zi al Ligii 1, este cea care se ocupă de finanţe şi, în lipsa soţului face instrucţie cu angajaţii.

Marius Şumudică (45 de ani)este un tip excentric. Cel puţin aşa îl cataloghează oamenii din fotbal, etichetă deloc greşită dacă ne gândim la desele derapaje comportamentale ale antrenorului. Puţini cunosc însă faptul că acasă antrenorul devine un mieluşel în prezenţa soţiei lui, Liliana. Şumudică este plecat de zile bune în cantonament cu Astra, iar soţia, acasă, are grijă de afacerile familiei. Nu puţine, iar fotoreporterii Click! au surprins imagini care demonstrează că nevasta tehnicianului giurgiuvenilor este ”mână de fier”. Aceasta a fost fotografiată în zona Călăraşi, la bordul maşinii care-i aparţine, de drept, bărbatului ei. 

După ce a făcut câteva cumpărături, Liliana, 42 de ani, s-a oprit în dreptul unui salon de înfrumuseţare, unul dintre cele deţinute de familia Şumudică. Coaforul este în renovări, iar schimbarea radicală la faţă a salonului necesită materiale noi, dar şi investiţii pe măsură. Cum şefii Astrei au achitat din restanţele avute la salarii către antrenor şi jucători, este lesne de înţeles că au intrat bani frumoşi în conturile familiei Şumudică, aşa că soţia s-a pus pe cheltuit. După ce a cumpărat ce avea nevoie, şi-a chemat angajaţii şi le-a indicat locul de depozitare. După ce le-a mai dat bărbaţilor directive preţioase, Liliana şi-a luat geanta de firmă, s-a urcat la volanul autoturismului de lux şi a plecat în viteză, lăsându-şi angajaţii să ducă la bun sfârşit treaba.

Liliana Şumudică  a pus muncitorii  să descarce maşina
Liliana Şumudică a pus muncitorii să descarce maşina

Salonul e în  plină renovare
Salonul e în plină renovare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro