Stoican nu e antrenorul lui Dinamo

Ultima actualizare:

    Stoican încă nu şi-a luat licenţa PRO
Stoican încă nu şi-a luat licenţa PRO

Directorul Şcolii Federale de Antrenori, Dan Apolzan, ne-a dezvăluit că din sezonul următor toţi cei care vor sta pe banca tehnică vor purta legitimaţii pe care vor fi inscripţionate funcţiile exacte. Doar cel care e trecut ca “principal” va putea da indicaţii. Cei care încalcă prevederea riscă sancţiuni.

La fel ca-n primul mandat al lui Stoican la Dinamo, oficialii au găsit un “artificiu” pentru ca antrenorul să-şi exercite funcţia ca “principal”, deşi nu are dreptul. S-a apelat la Dorin Mateuţ, cel care deţine licenţa PRO, dar în realitate asculta de Flavius. Acum, Iulian Mihăescu e omul care a preluat rolul lui Mateo. „Nu putem să oprim încă treaba asta. L-au angajat pe Mihăescu, cu licenţă PRO, ca antrenor principal, iar Stoican e pus ca secund. Acum, toţi dau indicaţii, iar respectivul poate să fie şi medicul, dar din vară se schimbă totul”, a spus Apolzan. Apoi, a explicat: „Din sezonul următor am introdus obligativitatea ca toţi cei de pe bancă să aibă ID-uri, acum având doar antrenorii. Ca exemplu, Dănciulescu nu mai poate fi trecut ca masor...dacă scrie că e masor, noi îl verificăm la Şcoala Federală şi ştim că are diploma respectivă. La toate ligile se va introduce regula, care e aprobată în Comitetul Executiv, şi dacă cineva e pe bancă fără ID-ul respectiv, va fi vina arbitrului şi a observatorului de joc”. Oricum, din sezonul următor Stoican va avea licenţa PRO, el fiind cursant în acest moment.

«Câinii», umiliţi de Şumudică

Dinamoviştii au jucat ieri împotriva Chiajnei, trupa lui Marius Şumudică, iar ilfovenii au învins cu 3-0, autori Ricardo Alves, Dina şi Elhamed, autogol. Roş-albii au rămas în zece din minutul 39, Andrei Marc fiind eliminat după un fault asupra lui Boldrin, şi au înregistrat prima înfrângere din istorie în faţa Concordiei. La final, ultraşii au cerut demisia celor din club.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net