Şumudică a "luat foc" când a aflat arbitrii de la derby-ul cu Dinamo!

Ultima actualizare:

    Marius ŞumudicăFoto: Click
Marius ŞumudicăFoto: Click

Mâine se va juca meciul Astra - Dinamo, duel ce va decide fruntaşa din Liga I. La centru va fi Marcel Bîrsan, cel care i-a făcut raport antrenorului giurgiuvenilor, Marius Şumudică, în tur, la jocul cu ASA.

"Ştiu ce o să se spună, că ma apuc să latru înainte de meci, să atrag atenţia. Dar întreb şi eu, o fi normal ca la un asemenea meci important să-l trimiţi pe Marcel Bîrsan, când îi ai pe Haţegan, Balaj, Tudor, Kovacs, Marius Avram, Colţescu şi Radu Petrescu? Adică, la cel mai tare meci din etapă, cred că suntem de acord cu toţii, nu cauţi să trimiţi şi tu cel mai bun arbitru posibil? Nu e normal aşa? Sper să nu se întâmple nimic aiurea la meci, prefer să mi se spună că sunt paranoic, decât să pierd ceva din cauza arbitrului.", a declarat Şumudică la Digi Sport.

Apoi, a continuat: "Am văzut meciul Petrolul-Viitorul, săptămâna trecută, şi mi-am adus aminte de meciul nostru de la Tg Mureş, când domnul arbitru a fluierat penalty la Morais. Până atunci şi de atunci încolo am vazut multe, multe alte faze în care alţi arbitri nu au dat 11 metri. Am ajuns la concluzia că atunci când o minge loveşte mâna unui jucător, domnul Marcel Bîrsan nu interpretează la fel ca majoritatea. Şi mă mai bântuie un gând, şi mă ştiţi că nu pot să tac. Sper ca domnul Constantin Anghelache să nu mai aibă nicio treabă cu Dinamo!"

În meciul din tur, Şumudică nu a terminat partida pe bancă fiind eliminat de Bîrsan. Arbitrul i-a făcut raport, acuzând că antrenorul l-a bruscat, Comisia de Disciplină avertizându-l pe tehnicianul Astrei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net