Un arhitect le-a adus şase puncte

Ultima actualizare:

    Rapidistul Gecov s-a dovedit  a fi un jucător de aur  pentru Rapid în acest returFoto: Răzvan Păsărică
Rapidistul Gecov s-a dovedit a fi un jucător de aur pentru Rapid în acest returFoto: Răzvan Păsărică

Rapidiştii au făcut afaceri bune cu fotbaliştii transferaţi în această iarnă. În primele trei etape, fotbaliştii echipei de sub Podul Grant au obţinut şapte puncte din nouă posibile, şase dintre ele purtând semnătura cehului Gecov, ale cărui goluri decisive au adus victoriile cu Steaua şi Mediaş.

Salvarea de la retrogradare. Acesta este obiectivul rapidiştilor pentru retur, iar primii paşi le dau motive de bucurie. Giuleştenii sunt neînvinşi, având 7 puncte din trei partide. Victorii cu Steaua şi Gaz Metan au fost obţinute la limită, 1-0, în ambele partide golurile fiind marcate de Gecov. Mijlocaşul ceh de 27 de ani a venit în această iarnă la clubul de sub Podul Grant, adus de la Slavia de Dinu Gheorghe, în acel moment preşedinte al clubului. În ultimul său contract cu praghezii, Gecov a avut mari probleme cu încasarea salariului şi, la un moment dat, a cedat nervos la o discuţie cu patronul clubului. Acesta l-a lovit chiar cu capul în figură pe cel care a refuzat să-l plătească, fapt care i-a cauzat plecarea de la echipă. Dincolo de incidentul cu patronul, Marcel, devenit eroul giuleştenilor, este un tip extrem de inteligent, ambiţios şi cu spirit de afacerist.

A adus două victorii Rapidului

Gecov, în biroul  firmei lui
Gecov, în biroul firmei lui

Cehul e pasionat de artă, design şi pictură şi a absolvit secţia de afaceri şi management a Universităţii din Praga. Mai mult, el şi-a deschis în oraşul natal o afacere, de care acum se ocupă mai mult prietena lui, Michaela. Marcel e patronul companiei “Delicode”, care se ocupă cu designul interior şi are clienţi în special oameni din fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Boloni
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net