Cristea l-a înjurat pe Mulţescu?

Ultima actualizare:

Situaţia atacantului era complicată la "roş-albi": a anunţat că vrea să-şi găsească o echipă în străinătate, a primit o hârtie din partea clubului prin care se poate transfera oriunde fără pretenţii financiare şi a jucat un meci în stagiul din Anglia pentru a fi observat de impresari. Dinamo -  Livingston (3-0) a fost prima partidă de verificare a „câinilor" în Anglia.

Cristea (29 ani) a evoluat în speranţa că reprezentanţii unor cluburi îi vor face o ofertă, însă propunerea a întârziat să apară. De atunci nu a mai jucat şi chiar a fost trimis mai devreme acasă.

Cum s-a ajuns aici? „Vârful" câştiga 10.000 de euro pe lună, fiind al doilea cel mai bine plătit din lot după Luchin, iar randamentul era scăzut. Pentru a scăpa de un jucător scump, oficialii i-au transmis că-şi poate găsi o echipă în străinătate. În Anglia nu şi-a găsit nici un contract şi a fost trimis acasă, mai ales că şi el a anunţat că nu mai vrea să stea la Dinamo.

„Cristea a anunţat că vrea să plece şi trebuia să înţeleagă că nu mai face parte din planurile echipei", a spus Mulţescu la Sport Total FM.

Apoi, a continuat: „La primul meci au venit nişte impresari şi l-am băgat, dar după aceea nu l-am mai folosit pentru că era normal să joace cei pe care mă voi baza. S-a supărat şi l-am surprins când mă înjura  pe la spate. Nu sunt supărat pe el".

În prezent, Cristea negociază cu echipe din Israel şi fostul spaţiu ex-sovietic şi susţine că nu l-a înjurat pe Mulţescu, fiind deranjat doar de faptul că tehnicianul îi strică imaginea.

Dinamoviştii fac transferuri pe bandă rulantă. Ben Amor (fundaş stânga), Elton (mijlocaş), Dusan Savici şi Ramon Cardozo (atacanţi). „I-am urmărit pe toţi şi vor semna zilele acestea. Elton face atât faza ofensivă cât şi defensivă. Toţi se pliază pe stilul echipei", a spus Mulţescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net